Курячі нагетси в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Нагетси - це прекрасне, просте і швидке блюдо для великої компанії. Для того щоб їх зробити, не потрібно спеціальних навичок, адже по суті потрібно всього три дії. Про них зараз детально розповім.
Опис приготування:
Пропоную дізнатися, як приготувати курячі нагетси в духовці. Вони виходять такими ароматними, з хрусткою скоринкою, що з'їдаються відразу ж. Тому запасіться інгредієнтами, якщо хочете нагодувати велику компанію. Також нагетси можна подати і з гарніром, і просто з соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
- Куряче філе - 400 грам
- Борошно - 50 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Огірок маринований - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Філе помийте і нарубати невеликими шматочками.
Для панірування змішайте сухарі з каррі, борошном, сіллю, куркумою і перцем.
В іншій мисці збийте яйце. Кожен шматочок грудки умочіть спочатку в ньому, а потім в паніровці.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть нагетси на деко. Готуйте їх протягом 25 хвилин.
Для соусу змішайте нарізаний огірок з майонезом. Подавайте нагетси ще гарячими. Смачного!