Рецепт Курячі нагетси в духовці фото

Курячі нагетси в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Нагетси - це прекрасне, просте і швидке блюдо для великої компанії. Для того щоб їх зробити, не потрібно спеціальних навичок, адже по суті потрібно всього три дії. Про них зараз детально розповім.

Опис приготування:

Пропоную дізнатися, як приготувати курячі нагетси в духовці. Вони виходять такими ароматними, з хрусткою скоринкою, що з'їдаються відразу ж. Тому запасіться інгредієнтами, якщо хочете нагодувати велику компанію. Також нагетси можна подати і з гарніром, і просто з соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
курячі нагетси в духовці - фото крок 1
Філе помийте і нарубати невеликими шматочками.
курячі нагетси в духовці - фото крок 2
Для панірування змішайте сухарі з каррі, борошном, сіллю, куркумою і перцем.
курячі нагетси в духовці - фото крок 3
В іншій мисці збийте яйце. Кожен шматочок грудки умочіть спочатку в ньому, а потім в паніровці.
курячі нагетси в духовці - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть нагетси на деко. Готуйте їх протягом 25 хвилин.
курячі нагетси в духовці - фото крок 5
Для соусу змішайте нарізаний огірок з майонезом. Подавайте нагетси ще гарячими. Смачного!

Схожі рецепти