Курячі нагетси в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Нагетси - це прекрасне, просте і швидке блюдо для великої компанії. Для того щоб їх зробити, не потрібно спеціальних навичок, адже по суті потрібно всього три дії. Про них зараз детально розповім.
Пропоную дізнатися, як приготувати курячі нагетси в духовці. Вони виходять такими ароматними, з хрусткою скоринкою, що з'їдаються відразу ж. Тому запасіться інгредієнтами, якщо хочете нагодувати велику компанію. Також нагетси можна подати і з гарніром, і просто з соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
- Куряче філе - 400 грам
- Борошно - 50 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Огірок маринований - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Філе помийте і нарубати невеликими шматочками.
Для панірування змішайте сухарі з каррі, борошном, сіллю, куркумою і перцем.
В іншій мисці збийте яйце. Кожен шматочок грудки умочіть спочатку в ньому, а потім в паніровці.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть нагетси на деко. Готуйте їх протягом 25 хвилин.
Для соусу змішайте нарізаний огірок з майонезом. Подавайте нагетси ще гарячими. Смачного!