Курячі нагетси будинку
(покроковий рецепт з фото)
Дивіться, як приготувати курячі нагетси будинку, ви навряд чи ще будете купувати їх в кафе або фаст-фудах. Виходять найніжніші шматочки філе в паніровці без шкідливих добавок. Пальчики оближеш!
До м'яса можна додати улюблені вами спеції і приправи.
Куряче філе годі й маринувати, вийде дуже соковито і ніжно.
Якщо ви зібралися смажити його в каструлі, не накладаються занадто багато відразу. Виймайте готові нагетси шумівкою, щоб скло масло.
- Куряче філе - 350 грам
- Яйця - 3 штуки
- Олія - 700 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
1. Філе помийте і промокніть паперовими серветками. Наріжте шматочками по 2-3 см. І добре посоліть.
2. Курячі яйця розбийте в миску і збийте вінчиком. Додайте 0, 5 чайної ложки солі.
3. Панірувальні сухарі я роблю вдома за допомогою блендера з білого хліба, мені вони здаються смачніше, ніж магазинні. Пересипьте їх в глибоку ємність.
4. Кожен шматочок м'яса занурте спочатку в збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі. Можна зробити подвійний кляр.
5. Обсмажувати нагетси краще в мультиварці, але можна і в трилітровій каструлі. Викладіть м'ясо в один шар, опустіть сітку в розпечене масло.
6. Смажаться нагетси 10-12 хвилин. Після приготування викладіть їх на сито або серветки, щоб прибрати зайвий жир. Смачна закуска готова!