Нагетси курячі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і хрусткі шматочки курки можна приготувати самостійно. Особливо цей рецепт оцінять любителі фаст-фуду, "швидкої" їжі. Готуються нагетси курячі з сиром з рубаного філе в клярі.
Якщо ви хочете приготувати гарячу страву на швидку руку, спробуйте нагетси з курячого філе. Смажаться вони на рослинній олії, але попередньо умочують в яйце і обвалюються в сухарях. До них підійде будь-який соус і гарнір (я подавала нагетси зі свіжими овочами).
Дивіться, як приготувати нагетси курячі з сиром.
- Куряче філе - 1-3 штук
- Сир - 200 грам
- Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 7 Ст. Ложок (для смаження)
1. Курячі нагетси можна готувати з відбитого філе або рубаного м'яса. Я вибрала другий варіант, оскільки так вони виходять більш соковитими. Отже, беремо куряче філе, моєму його і дрібно нарізаємо на шматочки.
2. Сир натираємо на середню терку.
3. Змішуємо рубане м'ясо з сиром, солимо і приправляємо за смаком.
4. Збиваємо яйце до стану піни. Формуємо з м'яса нагетси круглої форми, обмакиваем в яйце.
5. Потім обвалюють в сухарях. Тепер відправляємо нагетси обсмажувати.
6. Смажимо на олії на добре розігрітій сковороді.
7. Обсмажуємо нагетси курячі з сиром з обох боків до рум'яної скоринки.
8. До курячі нагетси подаємо будь-який гарнір. В даному випадку це свіжі овочі. Приготуйте будь-який соус і насолоджуйтеся смачними наггетсами з хрусткою скоринкою.