Курячі котлети з морквою
(покроковий рецепт з фото)
З курки можна приготувати масу рецептів, поділюся одним з них. Сьогодні я приготувала смачні і корисні курячі котлети з морквою. Готуються вони швидко і без клопоту. Беріть на замітку!
Курячі котлети з морквою - це відмінне рішення, коли потрібно нагодувати всю сім'ю. Подавати таку страву можна як для дорослих, так і для дітей. Поєднання м'яса і овочів - це велика користь для здоров'я, тому неодмінно скористайтеся рецептом.
- Куряче філе - 350 грам
- Морквина - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб білий - 1-2 скибочок
- Вода - 0, 5 склянки (або молоко)
- Куряче яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сухарі паніровочні - За смаком (по бажанню)
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе промийте, просушіть серветками. Наріжте шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці на фарш.
Білий хліб замочіть у воді або молоці на кілька секунд, потім відіжміть.
У мисці змішайте курячий фарш, яйце, хліб і овочі. Додайте сіль і перці до смаку. Перемішайте фарш для котлет.
Сформуйте круглі котлети і при бажанні обваляйте в панірувальних сухарях. Також замість сухарів можна обваляти котлети в борошні або зовсім готувати їх без панірування, кому як подобається.
Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажуйте котлети з двох сторін по 3-4 хвилини. В кінці прикрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні пару хвилин.
Смачного!