Курячі оладки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Курячі оладки з морквою або рубані котлети - чудове блюдо, яке відмінно підійде на друге в обід або на вечерю. Смачно, корисний і простий!
Курячі оладки з морквою приготувати дуже просто. Якщо ви хочете, щоб цибуля і морква хрустіли, НЕ гасити їх, а кладіть сирими. В іншому нічого складного немає. Оладки виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Блюдо цілком гідно святкового столу.
- Куряче філе - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 10 грам
- Соняшникова олія - 60 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти для приготування оладок з курячого філе.
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Викладіть в сковороду.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте до моркви. Налийте соняшникову олію і тушкуйте овочі 7-8 хвилин.
Куряче філе помийте і дрібно наріжте. Викладіть в глибоку миску.
Додайте цибулю та моркву.
Додайте яйце і сметану.
Додайте нарізану петрушку.
Всипте борошно і сіль.
Перемішайте всі інгредієнти для оладок.
На гарячу сковороду з соняшниковою олією викладайте фарш столовою ложкою.
Смажте оладки з обох боків до рум'яної скоринки.
Курячі оладки з морквою готові. Подавайте до столу з будь-яким гарніром.