Рецепт Курячі котлети-оладки з рубленого м'яса фото

Курячі котлети-оладки з рубленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Напевно рубані курячі котлети багатьом знайомі, ідея приготування настільки смачних котлеток без м'ясорубки мене просто зачарувала. Дивіться, як приготувати курячі котлети-оладки з рубленого м'яса.

Опис приготування:

Мені здається, за цим рецептом рубані котлетки виходять просто обладнаний, готую їх навіть на святковий стіл! смачні, соковиті і м'які, незважаючи на те, що використовується сухе куряче філе. Спробуйте приготувати ці соковиті, ніжні курячі котлети-оладки з рубленого м'яса від яких неможливо відірватися!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Гриби - 500 грам
  • Сир - 250 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло для смаження - 1 частина
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 1
Промийте і наріжте дрібними кубиками гриби, викладіть в розігріту з маслом сковороду і обсмажте.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 2
Обсмажені гриби перекладіть в миску.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 3
Невеликими шматочками наріжте курячу грудку. Змішайте з остиглими грибами.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 4
Додайте сметану і перемішайте.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 5
К фаршу вбейте яйца, додайте сіль і перець, все ретельно перемішайте.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 6
Додайте картопляний крохмаль і знову перемішайте.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 7
Додайте тертий сир.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 8
Підготовлений фарш відправте в холодильник на 1 час.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 9
Викладайте фарш ложкою на розігріту сковорідку.
курячі котлети-оладки з рубленого м'яса - фото крок 10
Обсмажуйте котлети з двох сторін до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти