Рецепт Рулет з рубленого м'яса фото

Рулет з рубленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Страви без випічки
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Рулети

Хочете приготувати дивно соковиту, смачну і апетитну закуску? Тоді зверніть увагу на простий рецепт рулету з рубленого м'яса з сиром зеленню і ароматними спеціями.

1. Щоб рулет з рубленого м'яса в домашніх умовах вийшов більш соковитим, найкраще використовувати кілька видів м'яса - більш жирну свинину і пісну яловичину, наприклад. М'ясо необхідно вимити, обсушити і нарізати гострим ножем на дуже маленькі шматочки. Викласти в глибоку миску.

2. Цибулину очистити і також дрібно нарізати. Додати до м'яса.

3. Хліб попередньо замочити в молоці або воді. Потім віджати рідину і додати м'якоть в мисочку. Все добре перемішати.

4. Вбити яйце, додати трохи гірчиці за смаком.

5. Змішати всі спеції і всипати до м'яса.

6. Сир натерти на середній терці. Є два варіанта, як зробити рулет з рубленого м'яса: можна додати сир в фарш або використовувати в якості начинки. В даному випадку сир буде додано відразу до м'яса.

7. Вимиту зелень подрібнити і також додати в фарш. Як слід перемішати, щоб вийшла однорідна маса.

8. Фольгу злегка змастити рослинним або вершковим маслом і викласти підготовлений фарш.

9. За допомогою вільних країв фольги сформувати з фаршу рулет, щільно притиснувши його. Обернути для надійності ще одним шаром фольги і викласти у жароміцних форму.

10. Запікати рулет не менше 1 годину, а потім перевірити готовність і при необхідності потримати в духовці ще трохи.

11. Готовий рулет можна ще гарячим обваляти в тертому сирі або полити улюбленим соусом, наприклад.

  • М'ясо - 1 кілограм (краще асорті)
  • Хліб - 4 скибочки
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Гострий перець чилі - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
1. Щоб рулет з рубленого м'яса в домашніх умовах вийшов більш соковитим, найкраще використовувати кілька видів м'яса - більш жирну свинину і пісну яловичину, наприклад. М'ясо необхідно вимити, обсушити і нарізати гострим ножем на дуже маленькі шматочки. Викласти в глибоку миску.

2. Цибулину очистити і також дрібно нарізати. Додати до м'яса.

3. Хліб попередньо замочити в молоці або воді. Потім віджати рідину і додати м'якоть в мисочку. Все добре перемішати.

4. Вбити яйце, додати трохи гірчиці за смаком.

5. Змішати всі спеції і всипати до м'яса.

6. Сир натерти на середній терці. Є два варіанта, як зробити рулет з рубленого м'яса: можна додати сир в фарш або використовувати в якості начинки. В даному випадку сир буде додано відразу до м'яса.

7. Вимиту зелень подрібнити і також додати в фарш. Як слід перемішати, щоб вийшла однорідна маса.

8. Фольгу злегка змастити рослинним або вершковим маслом і викласти підготовлений фарш.

9. За допомогою вільних країв фольги сформувати з фаршу рулет, щільно притиснувши його. Обернути для надійності ще одним шаром фольги і викласти у жароміцних форму.

10. Запікати рулет не менше 1 годину, а потім перевірити готовність і при необхідності потримати в духовці ще трохи.

11. Готовий рулет можна ще гарячим обваляти в тертому сирі або полити улюбленим соусом, наприклад.

Схожі рецепти