Рулет з рубленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати дивно соковиту, смачну і апетитну закуску? Тоді зверніть увагу на простий рецепт рулету з рубленого м'яса з сиром зеленню і ароматними спеціями.
1. Щоб рулет з рубленого м'яса в домашніх умовах вийшов більш соковитим, найкраще використовувати кілька видів м'яса - більш жирну свинину і пісну яловичину, наприклад. М'ясо необхідно вимити, обсушити і нарізати гострим ножем на дуже маленькі шматочки. Викласти в глибоку миску.
2. Цибулину очистити і також дрібно нарізати. Додати до м'яса.
3. Хліб попередньо замочити в молоці або воді. Потім віджати рідину і додати м'якоть в мисочку. Все добре перемішати.
4. Вбити яйце, додати трохи гірчиці за смаком.
5. Змішати всі спеції і всипати до м'яса.
6. Сир натерти на середній терці. Є два варіанта, як зробити рулет з рубленого м'яса: можна додати сир в фарш або використовувати в якості начинки. В даному випадку сир буде додано відразу до м'яса.
7. Вимиту зелень подрібнити і також додати в фарш. Як слід перемішати, щоб вийшла однорідна маса.
8. Фольгу злегка змастити рослинним або вершковим маслом і викласти підготовлений фарш.
9. За допомогою вільних країв фольги сформувати з фаршу рулет, щільно притиснувши його. Обернути для надійності ще одним шаром фольги і викласти у жароміцних форму.
10. Запікати рулет не менше 1 годину, а потім перевірити готовність і при необхідності потримати в духовці ще трохи.
11. Готовий рулет можна ще гарячим обваляти в тертому сирі або полити улюбленим соусом, наприклад.
- М'ясо - 1 кілограм (краще асорті)
- Хліб - 4 скибочки
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Гострий перець чилі - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
2. Цибулину очистити і також дрібно нарізати. Додати до м'яса.
3. Хліб попередньо замочити в молоці або воді. Потім віджати рідину і додати м'якоть в мисочку. Все добре перемішати.
4. Вбити яйце, додати трохи гірчиці за смаком.
5. Змішати всі спеції і всипати до м'яса.
6. Сир натерти на середній терці. Є два варіанта, як зробити рулет з рубленого м'яса: можна додати сир в фарш або використовувати в якості начинки. В даному випадку сир буде додано відразу до м'яса.
7. Вимиту зелень подрібнити і також додати в фарш. Як слід перемішати, щоб вийшла однорідна маса.
8. Фольгу злегка змастити рослинним або вершковим маслом і викласти підготовлений фарш.
9. За допомогою вільних країв фольги сформувати з фаршу рулет, щільно притиснувши його. Обернути для надійності ще одним шаром фольги і викласти у жароміцних форму.
10. Запікати рулет не менше 1 годину, а потім перевірити готовність і при необхідності потримати в духовці ще трохи.
11. Готовий рулет можна ще гарячим обваляти в тертому сирі або полити улюбленим соусом, наприклад.