Манти з рубленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Ситні, смачні манти з соковитим м'ясом - ось, що сподобається всім любителям м'ясних страв! З рецептом мант з рубленого м'яса ви приготуєте їх просто і без особливих труднощів!
Пельмені - це одне з улюблених страв Азії, як далекої, так і середньої. Хоча, манти нагадують пельмені, тісто для них має бути трохи іншим. Та й самі вони більше нагадують мішечки з м'ясом, а всередині обов'язково повинен бути ще і бульйон. Їсти їх краще цілком. Для приготування мантів з рубленого м'яса можна використовувати не тільки свинячу прошарок, але і трохи сала або просто свинини. Фарш повинен вийти не дуже жирним. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Свиняча прошарок - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 400 грам
- Спеції - - За смаком
- Борошно - 700 грам
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Яйце розбийте в борошно. Можна готувати і без яйця, до речі.
Трохи додавайте води, замішуючи тісто.
Розчиніть сіль у воді (столову ложку) і додайте до тесту. Воно повинно бути легким, до рук не прилипати.
Розчиніть сіль у воді (столову ложку) і додайте до тесту. Воно повинно бути легким, до рук не прилипати.
Поки тісто стоїть, рубаємо м'ясо і сало.
Дрібно ріжемо цибулю.
М'ясо змішуємо з цибулею, солимо і перчимо. Додайте зіру - це відмінна приправа.
Починаємо ліпити манти. Розкочуйте коржі і викладайте начинку.
Я приклеював конверт. Спочатку одні краю затискаємо.
Потім інші. Виходить схоже на чотирикутник.
Манти найкраще варити в пароварці або мантоварке. Хвилин 40. Якщо немає пароварки - просто в каструлі як пельмені.
Готові манти з рубленого м'яса подаємо з хріном або гірчицею. Можна без гарніру. Смачного!