Курячі котлети по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
За рахунок незвичайних хитрощів приготування фаршу, котлетки за цим рецептом виходять ніжними і неймовірно соковитими. Якщо цікаво, заходите в гості!
Рецепт цих котлеток я знайшла на просторах інтернету, звичайно не обійшлося без моїх невеликих поправок. Котлетки виходять соковитими, смачними і дуже ніжними. За рецептом котлети обвалюються в сухарях, але я віддаю перевагу манку. Вона краще тримає форму і виходить більш хрустка скоринка. Бульйон можна замінити гарячою водою. Руки, при форміровкі котлет, для зручності можна змочувати водою. Пробуйте!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Картопля - 1 штука (варена)
- Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Бульйон - 1 Склянка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Манна крупа - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Пропустіть через м'ясорубку куряче філе і картоплю.
Додайте сухарі, яйця і нарізану петрушку.
У сковороді розтопіть масло, додайте борошно і перемішайте.
Змішайте бульйон і тертий часник. Влийте в борошняну суміш і варіть, постійно помішуючи, до загустіння.
Додайте у фарш, перемішайте. Додати сіль, поперчіть і відправте в холодильник на 2 годину.
Вийміть фарш з холодильника і сформуйте котлети.
Обваляйте в манки.
Обсмажте в розігрітій олії з обох боків до готовності.
Смачного!