Куряче філе з сиром «Rikotta»
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне, смачне і ситне блюдо! Рецепт приготування курячого філе з сиром "рікотта" перед вами. Впевнена, ваші домашні гурмани оцінять такий делікатес гідно! пробуйте!
Якщо ви ще не пробували це блюдо, рекомендую якомога швидше виправити цю ситуацію! розповідаю, як приготувати куряче філе з сиром Р "ікотта"! смачно, ситно, це блюдо гідне кращого ресторану. Подивіться ці прості кроки, вам сподобається, я впевнена в цьому!
- Куряче філе - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Моцарелла - 50 грам
- Пармезан - 50 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Шпинат - 50 грам
- Rikotta - 30 грам
- Томатний соус - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. Області файлів, видалимо плівки і відіб'ємо з двох сторін. Окремо змішаємо всі види сиру, крім рікотти, і збите яйце, а також шпинат. Цю кашку викладаємо поверх філе.
2. Тепер викладаємо одне філе поверх іншого, загинаємо краю на зразок рулету і наше блюдо викладаємо на деко.
3. Змащуємо томатним соусом, посипаємо подрібненою рикоттой навпіл з сухарями і спеціями.
4. Запікаємо тепер 25 хвилин при 200 градусах.
5. Готово! Смачного!