Куряче філе з сиром «Rikotta»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Ароматне, смачне і ситне блюдо! Рецепт приготування курячого філе з сиром"Рікотта" перед вами. Впевнена, ваші домашні гурмани оцінять такий делікатес гідно! пробуйте!
Опис приготування:
Якщо ви ще не пробували це блюдо, рекомендую якомога швидше виправити цю ситуацію! розповідаю, як приготувати куряче філе з сиром Р"ікотта" ! смачно, ситно, це блюдо гідне кращого ресторану. Подивіться ці прості кроки, вам сподобається, я впевнена в цьому!
- Куряче філе - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Моцарелла - 50 грам
- Пармезан - 50 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Шпинат - 50 грам
- Rikotta - 30 грам
- Томатний соус - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. Області файлів, видалимо плівки і відіб'ємо з двох сторін. Окремо змішаємо всі види сиру, крім рікотти, і збите яйце, а також шпинат. Цю кашку викладаємо поверх філе.
2. Тепер викладаємо одне філе поверх іншого, загинаємо краю на зразок рулету і наше блюдо викладаємо на деко.
3. Змащуємо томатним соусом, посипаємо подрібненою рикоттой навпіл з сухарями і спеціями.
4. Запікаємо тепер 25 хвилин при 200 градусах.
5. Готово! Смачного!