Рецепт Лимонне печиво з сиром «Rikotta» фото

Лимонне печиво з сиром «Rikotta»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Вершкове масло, Лимон
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Для випічки цього печива можна використовувати навіть звичайний сир. Просте і смачне печиво з лимонним ароматом і присмаком. Розповім, як приготувати лимонне печиво з сиром «Рікотта».

Зробіть таке печиво до чаю, але будьте обережні, адже можна з'їсти цілий деко з однією чашкою. Використовуйте замість рікотти домашній або покупний сир. Якщо не хочете робити лимонну глазур, можна прикрасити печиво цукровою пудрою або звичайним цукром. Подавайте тепле або вже остигле печиво.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Rikotta - 430 грам
  • Лимонний екстракт - 3/4 чайних ложки
  • Лимон - 2 штуки(tsedra і сік)
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
лимонне печиво з сиром
1. Просійте борошно, змішайте її з розпушувачем, содою і сіллю.
лимонне печиво з сиром
2. Змішайте вершкове масло і цукор, збийте.
лимонне печиво з сиром
3. Вбийте по одному курячі яйця, перемішуючи після кожного.
лимонне печиво з сиром
4. Додайте рикотту, 3 столові ложки лимонного соку, цедру 1 лимона і лимонний екстракт, змішайте.
лимонне печиво з сиром
5. З'єднайте вміст двох мисок (борошняну суміш і сирну).
лимонне печиво з сиром
6. Ложкою зачерпніть тісто і викладіть його на деко, сформувавши кульки.
лимонне печиво з сиром
7. Випікайте печиво в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин, потім перекладіть його на решітку і залиште для охолодження.
лимонне печиво з сиром
8. Тим часом зробіть глазур: змішайте 3 столові ложки лимонного соку, цукрову пудру і цедру лимона.
лимонне печиво з сиром
9. Остигнуло печиво полийте приготовленої глазур'ю.
лимонне печиво з сиром
10. Подавайте готове печінку після застигання глазурі.

Схожі рецепти