Рецепт Лимонне печиво з сиром «Rikotta» фото

Лимонне печиво з сиром «Rikotta»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Вершкове масло , Лимон
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 40
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для випічки цього печива можна використовувати навіть звичайний сир. Просте і смачне печиво з лимонним ароматом і присмаком. Розповім, як приготувати лимонне печиво з сиром «Рікотта».

Опис приготування:

Зробіть таке печиво до чаю, але будьте обережні, адже можна з'їсти цілий деко з однією чашкою. Використовуйте замість рікотти домашній або покупний сир. Якщо не хочете робити лимонну глазур, можна прикрасити печиво цукровою пудрою або звичайним цукром. Подавайте тепле або вже остигле печиво.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Rikotta - 430 грам
  • Лимонний екстракт - 3/4 чайних ложки
  • Лимон - 2 штуки(tsedra і сік)
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
лимонне печиво з сиром
1. Просійте борошно, змішайте її з розпушувачем, содою і сіллю.
лимонне печиво з сиром
2. Змішайте вершкове масло і цукор, збийте.
лимонне печиво з сиром
3. Вбийте по одному курячі яйця, перемішуючи після кожного.
лимонне печиво з сиром
4. Додайте рикотту, 3 столові ложки лимонного соку, цедру 1 лимона і лимонний екстракт, змішайте.
лимонне печиво з сиром
5. З'єднайте вміст двох мисок (борошняну суміш і сирну).
лимонне печиво з сиром
6. Ложкою зачерпніть тісто і викладіть його на деко, сформувавши кульки.
лимонне печиво з сиром
7. Випікайте печиво в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин, потім перекладіть його на решітку і залиште для охолодження.
лимонне печиво з сиром
8. Тим часом зробіть глазур: змішайте 3 столові ложки лимонного соку, цукрову пудру і цедру лимона.
лимонне печиво з сиром
9. Остигнуло печиво полийте приготовленої глазур'ю.
лимонне печиво з сиром
10. Подавайте готове печінку після застигання глазурі.

Схожі рецепти