Куряче філе з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати ніжне і соковите куряче філе без краплі жиру? Обсмажте його з розмарином і часником. Таким чином у вас вийде дуже ароматне, легке і дієтичне других м'ясних страв.
Для того, щоб приготувати смачне куряче філе з розмарином, не потрібно використовувати навіть масло! Воно відмінно прожарівается і без нього і виходить дуже соковитим. Просто обсмажуйте його безпосередньо на часнику і розмарині, так вони віддадуть свій аромат м'яса. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 2 штуки
- Розмарин - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Попередньо промите і обсушене філе розділіть на однакові по товщині частини. За необхідності розріжте його на шматки.
Часник порізати великими часточками, розмарин порвіть руками на частини. Куряче філе посоліть і поперчіть з одного боку.
На сковороду викладіть часник і розмарин.
Викладіть філе несоленой стороною вниз, на нього також покладіть часник і розмарин, потім обсмажуйте одну сторону до рум'яної скоринки.
Переверніть куряче філе, трохи солі, додайте перець і продовжуйте обсмажувати до готовності на слабкому вогні.
Збризніть філе лимонним соком і подавайте до столу.