Куряче філе з Рікоттою і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе з Рікоттою і розмарином - рецепт воістину ідеально соковитого і відмінно поєднується з начинкою м'яса. Готування займає зовсім мало часу, а блюдо підійде навіть до святкового столу.
Дивіться, як приготувати куряче філе з Рікоттою. Для цього необхідно використовувати гострий ніж для кишень, а також дати м'ясу настоятися зі спеціями протягом 15 хвилин. Часник можете змішати з Рікоттою і розмарином, а можете помістити в філе окремо від начинки. Останню, до речі, солити не потрібно. Готовність філе можна перевірити за допомогою того ж ножа: якщо в самому товстому місці після проколу виділяється прозорий сік, то можете приступати до трапези. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 4 штуки
- Розмарин - 1 скибочку
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Морська сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Rikotta - 150 грам
На курячому філе зробіть надрізи у вигляді кишень для начинки. Приправте м'ясо зсередини сіллю і перцем, зовні посипте улюблені приправи.
Сир змішайте з дрібно порубаним розмарином і часником.
Наповніть кишеньки в філе отриманою начинкою.
Отримані рулетики закріплюйте за допомогою зубочисток - по 1-2 на шматок.
Філе спочатку обсмажте з рослинним маслом на сильному вогні до отримання рум'яної скоринки. Потім зменшіть вогонь, додайте трохи вершкового масла і таким чином обсмажуйте під закритою кришкою протягом 10 хвилин.