Рецепт Куряче філе з Рікоттою і розмарином фото

Куряче філе з Рікоттою і розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Зелень, Розмарин
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Куряче філе з Рікоттою і розмарином - рецепт воістину ідеально соковитого і відмінно поєднується з начинкою м'яса. Готування займає зовсім мало часу, а блюдо підійде навіть до святкового столу.

Дивіться, як приготувати куряче філе з Рікоттою. Для цього необхідно використовувати гострий ніж для кишень, а також дати м'ясу настоятися зі спеціями протягом 15 хвилин. Часник можете змішати з Рікоттою і розмарином, а можете помістити в філе окремо від начинки. Останню, до речі, солити не потрібно. Готовність філе можна перевірити за допомогою того ж ножа: якщо в самому товстому місці після проколу виділяється прозорий сік, то можете приступати до трапези. Вдалого приготування!

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Розмарин - 1 скибочку
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Морська сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Rikotta - 150 грам
куряче філе з Рікоттою і розмарином - фото крок 1
На курячому філе зробіть надрізи у вигляді кишень для начинки. Приправте м'ясо зсередини сіллю і перцем, зовні посипте улюблені приправи.
куряче філе з Рікоттою і розмарином - фото крок 2
Сир змішайте з дрібно порубаним розмарином і часником.
куряче філе з Рікоттою і розмарином - фото крок 3
Наповніть кишеньки в філе отриманою начинкою.
куряче філе з Рікоттою і розмарином - фото крок 4
Отримані рулетики закріплюйте за допомогою зубочисток - по 1-2 на шматок.
куряче філе з Рікоттою і розмарином - фото крок 5
Філе спочатку обсмажте з рослинним маслом на сильному вогні до отримання рум'яної скоринки. Потім зменшіть вогонь, додайте трохи вершкового масла і таким чином обсмажуйте під закритою кришкою протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти