Рецепт Млинцевий торт з рікоттою фото

Млинцевий торт з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Рікотта
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Солодке , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Смачний і барвистий млинцевий торт з рікоттою - справжній кулінарний шедевр! Кожен гість захоче спробувати цей ніжний, тане в роті десерт і обов'язково попросить добавки до чаю або кави.

Опис приготування:

Приготувати такий десерт дуже просто, якщо у вас вже є в наявності приготовані солодкі млинці, вам залишиться лише збити крем. Не забувайте дати ласощів просочитися в холодильнику хоча б 2-3 годину.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Варене згущене молоко - 250 мілілітрів
  • Rikotta - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Лохина - 100 грам (для прикраси)
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 2
Влийте в миску молоко будь-якої жирності, вбийте туди ж курячі яйця і всипте цукровий пісок, сіль. Збийте все віночком. Потім додайте пшеничне борошно, ще раз збийте, і втрутився рослинне масло без запаху.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 3
Прогрійте млинцеву сковороду. Спечіть на ній все млинці, наливаючи невеликими порціями тісто.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 4
Викладіть в чашу блендера половину відвареного згущеного молока, фермерську сметану і рикотту. Якщо сметана магазинна, то обов'язково всипте в чашу пакетик згущувача для вершків, інакше отримаєте рідкий крем! Збийте все приблизно 2-3 хвилини.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 5
Викладіть на тарілку пару млинців, на них дві ст.Л. Крему і розподіліть по всій поверхні.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 6
Накрийте зверху млинцем і знову викладіть крем, і т.Д., поки не зберете весь торт. За бажанням норму продуктів для випікання млинців можна подвоїти, якщо ви приготували багато крему. В самому кінці викладіть на торт згущене молоко і розподіліть по поверхні.
млинцевий торт з рікоттою - фото крок 7
Охолодіть торт перед подачею і прикрасьте будь-якими ягодами, наприклад, голубикой.

Схожі рецепти