Млинцевий торт з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і барвистий млинцевий торт з рікоттою - справжній кулінарний шедевр! Кожен гість захоче спробувати цей ніжний, тане в роті десерт і обов'язково попросить добавки до чаю або кави.
Приготувати такий десерт дуже просто, якщо у вас вже є в наявності приготовані солодкі млинці, вам залишиться лише збити крем. Не забувайте дати ласощів просочитися в холодильнику хоча б 2-3 годину.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Варене згущене молоко - 250 мілілітрів
- Rikotta - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Лохина - 100 грам (для прикраси)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Влийте в миску молоко будь-якої жирності, вбийте туди ж курячі яйця і всипте цукровий пісок, сіль. Збийте все віночком. Потім додайте пшеничне борошно, ще раз збийте, і втрутився рослинне масло без запаху.
Прогрійте млинцеву сковороду. Спечіть на ній все млинці, наливаючи невеликими порціями тісто.
Викладіть в чашу блендера половину відвареного згущеного молока, фермерську сметану і рикотту. Якщо сметана магазинна, то обов'язково всипте в чашу пакетик згущувача для вершків, інакше отримаєте рідкий крем! Збийте все приблизно 2-3 хвилини.
Викладіть на тарілку пару млинців, на них дві ст.Л. Крему і розподіліть по всій поверхні.
Накрийте зверху млинцем і знову викладіть крем, і т.Д., поки не зберете весь торт. За бажанням норму продуктів для випікання млинців можна подвоїти, якщо ви приготували багато крему. В самому кінці викладіть на торт згущене молоко і розподіліть по поверхні.
Охолодіть торт перед подачею і прикрасьте будь-якими ягодами, наприклад, голубикой.