Рецепт Торт з рікоттою фото

Торт з рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Вершкове масло , Маскарпоне
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Торт з рікоттою можна зробити за короткий проміжок часу, НЕ заморочуючись з випічкою коржів. Пробуйте цей дивовижний, ніжний і злегка кислуватий присмак, вам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати торт з рікоттою, то цей рецепт вам стане в нагоді. У ньому зрозуміло і доступно описано, як зробити дуже смачний десерт, який обов'язково порадує всіх ваших домашніх, а також гостей. Відмінний варіант тортика без випічки.

  • Rikotta - 400 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Джем - 100 грам
  • Печиво - 180 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Ванільна есенція - За смаком
торт з рікоттою - фото крок 1
Шоколадне печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера або розкачайте качалкою. Розтопити вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі. З'єднайте крихту печива з вершковим маслом.
торт з рікоттою - фото крок 2
Візьміть розвідну форму близько вісімнадцяти сантиметрів в діаметрі. Викладіть крихту в форму, гарненько утрамбуйте її руками.
торт з рікоттою - фото крок 3
У великій мисці з'єднайте рикотту і маскарпоне. Додайте цукор і ванільну есенцію. Перемішайте. Желатин не буде потрібно, сири відмінно тримають форму.
торт з рікоттою - фото крок 4
Викладіть сирну начинку поверх пісочного коржа. Верхівку гарненько розрівняйте.
торт з рікоттою - фото крок 5
Зверху крему викладіть ягідний джем. Краще, якщо в ньому будуть цілі шматочки Вишеньок. Можна використовувати і желе. Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він застиг.

Схожі рецепти