Куряче філе в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Зробити будь-яку страву в домашніх умовах не так вже й складно. Обсмажене куряче філе відмінно підходить для свята або звичайної вечері з сім'єю. Розповім про те, як приготувати куряче філе в паніровці.
Готується це блюдо дуже просто і швидко. Ви можете зробити складну паніровці або просту. Подавайте готове філе з гарніром з макаронів, з картопляним пюре або свіжими овочами. Всього 15 хвилин - і хрустке, соковите куряче м'ясо у вас на столі. Мені подобається є його і гарячим, і холодним.
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками довгастої форми.
2. У миску розбийте куряче яйце і збовтайте його.
3. Спершу кожну смужку м'яса занурте в яйце.
4. Панірувальні сухарі всипте в миску, потім кожен шматочок обваляйте з однієї й іншої сторони.
5. Сковороду відправте на вогонь, налийте трохи олії і викладіть м'ясо. Готуйте з кожного боку до рум'яної скоринки, приправити сіллю.
6. Подавайте філе відразу або після охолодження.