Рецепт Куряче філе в паніровці фото

Куряче філе в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Яйця
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Зробити будь-яку страву в домашніх умовах не так вже й складно. Обсмажене куряче філе відмінно підходить для свята або звичайної вечері з сім'єю. Розповім про те, як приготувати куряче філе в паніровці.

Опис приготування:

Готується це блюдо дуже просто і швидко. Ви можете зробити складну паніровці або просту. Подавайте готове філе з гарніром з макаронів, з картопляним пюре або свіжими овочами. Всього 15 хвилин - і хрустке, соковите куряче м'ясо у вас на столі. Мені подобається є його і гарячим, і холодним.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
куряче філе в паніровці - фото крок 1
1. М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками довгастої форми.
куряче філе в паніровці - фото крок 2
2. У миску розбийте куряче яйце і збовтайте його.
куряче філе в паніровці - фото крок 3
3. Спершу кожну смужку м'яса занурте в яйце.
куряче філе в паніровці - фото крок 4
4. Панірувальні сухарі всипте в миску, потім кожен шматочок обваляйте з однієї й іншої сторони.
куряче філе в паніровці - фото крок 5
5. Сковороду відправте на вогонь, налийте трохи олії і викладіть м'ясо. Готуйте з кожного боку до рум'яної скоринки, приправити сіллю.
куряче філе в паніровці - фото крок 6
6. Подавайте філе відразу або після охолодження.

Схожі рецепти