Рецепт Куряча печінка з овочами фото

Куряча печінка з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряча печінка з овочами - це відмінна альтернатива звичного для всіх рецепту тушкованої печінки з цибулею і сметаною. Блюдо виходить неймовірно ніжним, а також корисним (завдяки овочам).

У цьому рецепті дуже важливо не перетримати печінку на вогні. Інакше ви ризикуєте отримати на соковиту печінку, а дуже жорстку і суху. Вона повинна бути злегка рожевою всередині. Тому п'яти хвилин буде достатньо. Щоб дізнатися, як приготувати курячу печінку з овочами, просто прочитайте цей рецепт.

  • Печінка куряча - 200 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець червоний - 1/2 штуки (солодкий )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Прованські трави - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
куряча печінка з овочами - фото крок 1
Цибулю і моркву почистіть, вимийте і висушіть. Наріжте овочі шматочками невеликого і однакового розміру.
куряча печінка з овочами - фото крок 2
Вимийте солодкий червоний болгарський перець і помідори. Наріжте томати часточками. Перець очистіть від насіння і серцевини, наріжте його кубиками.
куряча печінка з овочами - фото крок 3
Печінка гарненько вимийте і очистіть від плівок і жилок. Потім за допомогою гострого ножа наріжте її на невеликі шматочки.
куряча печінка з овочами - фото крок 4
У сковороді розігрійте олію. Викладіть в нього цибулю і моркву, пассеруйте п'ять хвилин. Потім додайте інші овочі і обсмажуйте ще три хвилини.
куряча печінка з овочами - фото крок 5
Посоліть і поперчіть овочі за смаком. Додайте прованські трави. Все ретельно перемішайте і готуйте ще п'ять хвилин.
куряча печінка з овочами - фото крок 6
Викладіть до овочів нарізану печінку. Перемішайте всі інгредієнти і тушкуйте вміст сковороди до повної готовності печінки.

Схожі рецепти