Куряча печінка з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка з овочами - це відмінна альтернатива звичного для всіх рецепту тушкованої печінки з цибулею і сметаною. Блюдо виходить неймовірно ніжним, а також корисним (завдяки овочам).
У цьому рецепті дуже важливо не перетримати печінку на вогні. Інакше ви ризикуєте отримати на соковиту печінку, а дуже жорстку і суху. Вона повинна бути злегка рожевою всередині. Тому п'яти хвилин буде достатньо. Щоб дізнатися, як приготувати курячу печінку з овочами, просто прочитайте цей рецепт.
- Печінка куряча - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Перець червоний - 1/2 штуки (солодкий )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Прованські трави - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Цибулю і моркву почистіть, вимийте і висушіть. Наріжте овочі шматочками невеликого і однакового розміру.
Вимийте солодкий червоний болгарський перець і помідори. Наріжте томати часточками. Перець очистіть від насіння і серцевини, наріжте його кубиками.
Печінка гарненько вимийте і очистіть від плівок і жилок. Потім за допомогою гострого ножа наріжте її на невеликі шматочки.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть в нього цибулю і моркву, пассеруйте п'ять хвилин. Потім додайте інші овочі і обсмажуйте ще три хвилини.
Посоліть і поперчіть овочі за смаком. Додайте прованські трави. Все ретельно перемішайте і готуйте ще п'ять хвилин.
Викладіть до овочів нарізану печінку. Перемішайте всі інгредієнти і тушкуйте вміст сковороди до повної готовності печінки.