Печінка куряча з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча, а ще дешевше і доступніше. Розповім свій спосіб, як приготувати курячу печінку з овочами. Вона виходить ніжною, соковитою і безсумнівно смачної.
Куряча печінка не повинна бути замороженою. З замороженої печінки ніколи не вийде ідеально-ніжний смак. Найкраще це блюдо подавати з такими гарнірами, як картопляне пюре або гречка.
- Куряча печінка - 500 грам
- Помідори - 3 штуки
- Перець - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Цибуля наріжте півкільцями і підсмажте в олії до напівпрозорості.
2. Перецьь очистіть від насіння і наріжте смужками. Додайте до цибулі і трохи обсмажте.
3. Помідори наріжте кільцями.
4. Печінка очистіть від плівочок і наріжте на 2-3 шматочка.
5. Додайте борошно в печінку для панірування. Перемішайте, щоб та рівномірно розподілилася по шматочках.
6. Викладіть печінку на сковороду до овочів, помішуючи, смажте 5 хвилин. Потім додати сіль, додайте перець і коріандр, викладіть наверх помідори і накрийте кришкою.
7. Через 5 хвилин перемішайте все в сковороді і страва готова!