Рецепт Печінка куряча з овочами фото

Печінка куряча з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча, а ще дешевше і доступніше. Розповім свій спосіб, як приготувати курячу печінку з овочами. Вона виходить ніжною, соковитою і безсумнівно смачної.

Опис приготування:

Куряча печінка не повинна бути замороженою. З замороженої печінки ніколи не вийде ідеально-ніжний смак. Найкраще це блюдо подавати з такими гарнірами, як картопляне пюре або гречка.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
печінка куряча з овочами - фото крок 1
1. Цибуля наріжте півкільцями і підсмажте в олії до напівпрозорості.
печінка куряча з овочами - фото крок 2
2. Перецьь очистіть від насіння і наріжте смужками. Додайте до цибулі і трохи обсмажте.
печінка куряча з овочами - фото крок 3
3. Помідори наріжте кільцями.
печінка куряча з овочами - фото крок 4
4. Печінка очистіть від плівочок і наріжте на 2-3 шматочка.
печінка куряча з овочами - фото крок 5
5. Додайте борошно в печінку для панірування. Перемішайте, щоб та рівномірно розподілилася по шматочках.
печінка куряча з овочами - фото крок 6
6. Викладіть печінку на сковороду до овочів, помішуючи, смажте 5 хвилин. Потім додати сіль, додайте перець і коріандр, викладіть наверх помідори і накрийте кришкою.
печінка куряча з овочами - фото крок 7
7. Через 5 хвилин перемішайте все в сковороді і страва готова!

Схожі рецепти