Рецепт Куряча печінка з капустою фото

Куряча печінка з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Для любителів простих і смачних страв хочу запропонувати дуже цікавий варіант, як приготувати курячу печінку з капустою. Приголомшлива ідея для легкого і апетитного вечері. Готуйте і пробуйте!

Опис приготування:

1. Щоб повторити цей рецепт приготування курячої печінки з капустою, потрібно нарізати печінку дуже тонкими скибочками. Для зручності рекомендую попередньо трохи заморозити її, щоб легше було порізати.

2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Сковорода повинна бути добре розпечена.

3. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. Пропустіть через прес часник.

4. Викладіть цибулю і часник на сковороду, обсмажте до прозорості.

5. Слідом викладіть печінку. Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Додайте сіль і перець за смаком. При бажанні можна влити туди трохи водички або додати сметану, наприклад.

7. Капусту наріжте кубиками. Викладіть на сковороду і продовжуйте готувати, поки вона стане м'якою.

От і все, куряча печінка з капустою в домашніх умовах може бути подана до столу. Смачно, швидко і просто. Приготування, як ви побачите, займає не більше 30 хвилин. Смачного!

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Печінка куряча - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Щоб повторити цей рецепт приготування курячої печінки з капустою, потрібно нарізати печінку дуже тонкими скибочками. Для зручності рекомендую попередньо трохи заморозити її, щоб легше було порізати.

2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Сковорода повинна бути добре розпечена.

3. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. Пропустіть через прес часник.

4. Викладіть цибулю і часник на сковороду, обсмажте до прозорості.

5. Слідом викладіть печінку. Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Додайте сіль і перець за смаком. При бажанні можна влити туди трохи водички або додати сметану, наприклад.

7. Капусту наріжте кубиками. Викладіть на сковороду і продовжуйте готувати, поки вона стане м'якою.

От і все, куряча печінка з капустою в домашніх умовах може бути подана до столу. Смачно, швидко і просто. Приготування, як ви побачите, займає не більше 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти