Куряча печінка в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт приготування курячої печінки з молочним соусом і овочами. Таке блюдо прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами, а особливо - з картопляним пюре або макаронами. Спробуйте!
Тим, хто любить курячу печінку, страва повинна дуже сподобається. М'який і ароматний молочний соус чудово доповнює курячу печінку з овочами і шампіньйонами. Гарнір можна і не готувати, але якщо все ж таки вирішите щось зробити, можу порекомендувати картопляне пюре або свіжі овочі Удачі!
- Куряча печінка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Печериці - 150 грам (по бажанню)
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
Курячу печінку промиваємо і обсушуємо, потім обсмажуємо на рослинному маслі 4-5 хвилин.
Промиваємо, очищаємо, подрібнюємо цибулю і моркву. Додаємо овочі до печінки, готуємо всі разом ще 5 хвилин.
Нарізаємо скибочками шампіньйони, додаємо їх на сковороду. Тушкуємо під кришкою 15 хвилин, помішуючи.
На окремій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно, перемішайте. Акуратно влийте тепле молоко. Збийте соус віночком, щоб не було грудочок.
Влийте соус до печінки, додайте спеції за смаком. Перемішайте і готуйте під кришкою ще 5 хвилин.
Смачного!