Рецепт Куряча печінка в соусі фото

Куряча печінка в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Курка, Молоко, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Чудовий рецепт приготування курячої печінки з молочним соусом і овочами. Таке блюдо прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами, а особливо - з картопляним пюре або макаронами. Спробуйте!

Тим, хто любить курячу печінку, страва повинна дуже сподобається. М'який і ароматний молочний соус чудово доповнює курячу печінку з овочами і шампіньйонами. Гарнір можна і не готувати, але якщо все ж таки вирішите щось зробити, можу порекомендувати картопляне пюре або свіжі овочі Удачі!

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Печериці - 150 грам (по бажанню)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
куряча печінка в соусі - фото крок 1
Курячу печінку промиваємо і обсушуємо, потім обсмажуємо на рослинному маслі 4-5 хвилин.
куряча печінка в соусі - фото крок 2
Промиваємо, очищаємо, подрібнюємо цибулю і моркву. Додаємо овочі до печінки, готуємо всі разом ще 5 хвилин.
куряча печінка в соусі - фото крок 3
Нарізаємо скибочками шампіньйони, додаємо їх на сковороду. Тушкуємо під кришкою 15 хвилин, помішуючи.
куряча печінка в соусі - фото крок 4
На окремій сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно, перемішайте. Акуратно влийте тепле молоко. Збийте соус віночком, щоб не було грудочок.
куряча печінка в соусі - фото крок 5
Влийте соус до печінки, додайте спеції за смаком. Перемішайте і готуйте під кришкою ще 5 хвилин.
куряча печінка в соусі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти