Рецепт Куряча печінка в кисло-солодкому соусі фото

Куряча печінка в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряча печінка готується дуже швидко. Якщо її смажити або тушкувати занадто довго, вона стає гумової. Тому цей рецепт з печінкою цілком можна віднести до рецептів швидкого обіду або вечері.

Печінка дуже корисна, хочавідрізняється специфічним смаком і доводиться до смаку далеко не всім. Але, якщо Ви вирішили приготувати смачний і досить простий обід або вечерю, то я настійно рекомендую спробувати цей рецепт. Печінка виходить дуже ніжною і смачною! пробуйте!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Вода - 1/2 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Кріп - 1 Пучков
  • Зелена цибуля - 1 Пучков
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
Курячу печінку промийте і наріжте, видаливши плівочки. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
Окремо змішайте воду з борошном так, щоб не було грудочок. Додайте томатну пасту. Перемішайте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Додайте борошняну суміш в сковороду до печінки. Накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 10-15.
Додайте за смаком сіль і спеції.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
Наріжте цибулю і кріп.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
В кінці готування додайте в сковороду зелень. Перемішайте. Прогрійте і вимикайте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти