Рецепт Куряча печінка в кисло-солодкому соусі фото

Куряча печінка в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Куряча печінка готується дуже швидко. Якщо її смажити або тушкувати занадто довго, вона стає гумової. Тому цей рецепт з печінкою цілком можна віднести до рецептів швидкого обіду або вечері.

Опис приготування:

Печінка дуже корисна, хочавідрізняється специфічним смаком і доводиться до смаку далеко не всім. Але, якщо Ви вирішили приготувати смачний і досить простий обід або вечерю, то я настійно рекомендую спробувати цей рецепт. Печінка виходить дуже ніжною і смачною! пробуйте!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Вода - 1/2 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Кріп - 1 Пучков
  • Зелена цибуля - 1 Пучков
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
Курячу печінку промийте і наріжте, видаливши плівочки. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
Окремо змішайте воду з борошном так, щоб не було грудочок. Додайте томатну пасту. Перемішайте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Додайте борошняну суміш в сковороду до печінки. Накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 10-15.
Додайте за смаком сіль і спеції.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
Наріжте цибулю і кріп.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
В кінці готування додайте в сковороду зелень. Перемішайте. Прогрійте і вимикайте.
куряча печінка в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти