Куряча печінка в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка готується дуже швидко. Якщо її смажити або тушкувати занадто довго, вона стає гумової. Тому цей рецепт з печінкою цілком можна віднести до рецептів швидкого обіду або вечері.
Печінка дуже корисна, хочавідрізняється специфічним смаком і доводиться до смаку далеко не всім. Але, якщо Ви вирішили приготувати смачний і досить простий обід або вечерю, то я настійно рекомендую спробувати цей рецепт. Печінка виходить дуже ніжною і смачною! пробуйте!
- Куряча печінка - 500 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Вода - 1/2 склянки
- Спеції - За смаком
- Кріп - 1 Пучков
- Зелена цибуля - 1 Пучков
Курячу печінку промийте і наріжте, видаливши плівочки. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте.
Окремо змішайте воду з борошном так, щоб не було грудочок. Додайте томатну пасту. Перемішайте.
Додайте борошняну суміш в сковороду до печінки. Накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 10-15.
Додайте за смаком сіль і спеції.
Додайте за смаком сіль і спеції.
Наріжте цибулю і кріп.
В кінці готування додайте в сковороду зелень. Перемішайте. Прогрійте і вимикайте.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!