Рецепт Габаджоу в кисло-солодкому соусі фото

Габаджоу в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Солодке , Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Якщо вам до смаку азіатська кухня, тоді обов'язково рекомендую спробувати повторити в домашніх умовах цей класний спосіб, як приготувати Габаджоу в кисло-солодкому соусі з овочами і ананасом.

Опис приготування:

Я хочу поділитися з вами нескладним, але приголомшливо апетитним варіантом приготування свинини в неймовірно смачне соусі. Овочі і консервовані ананаси стануть чудовим доповненням, а подавати до столу страву найкраще з відвареним рисом. Всіх небайдужих до пікантних і насиченим смакам запрошую на кухню, щоб повторити цей рецепт!

  • Свинина - 450 грам
  • Вода - 2 чайних ложки
  • Мелений часник - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка(+ для смаження свинини)
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Аніс - 1 штука
  • Томатний кетчуп - 50 грам (або соус)
  • Оцет - 200 мілілітрів
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 50 грам(+ 2 ç.l. Для овочів)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Солодкий перець - 1/2 штуки (червоний)
  • Солодкий перець - 1/2 штуки (зелений)
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Ананаси консервовані - 250 грам
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
1. Свинину вимийте, наріжте маленькими шматочками і замаринуйте в соєвому соусі з додаванням води і меленого часнику. Залиште на півгодинки. На сковороду налийте ложку масла і обсмажте імбир з анісом. Додайте томатний соус або кетчуп і Уваров трохи на повільному вогні. Після влийте оцет, сік від ананасів і всипте цукор.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
2. Томіть соус на повільному вогні близько півгодини.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
3. У невеликій мисці з'єднайте сіль, перець, борошно і крохмаль. Перемішайте все як слід. Шматочки свинини обваляйте в отриманій суміші, після занурте у збите яйце і знову в суміш.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
4. Обсмажте свинину в великій кількості олії до легкої рум'яності.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
5. Очистіть і наріжте невеликими кубиками овочі. При необхідності наріжте ананаси, якщо вони у вас кільцями.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
6. Розігрійте ложку масла і викладіть овочі. Обсмажте буквально хвилинку.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 7
7. Додайте соус і трохи крохмалю.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 8
8. Слідом викладіть ананаси і обсмажену свинину. Ретельно перемішайте - і через хвилину можна знімати з вогню і відразу подавати до столу.
габаджоу в кисло-солодкому соусі - фото крок 9
9. Ось така краса.
Смачного!

Схожі рецепти