Габаджоу в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до смаку азіатська кухня, тоді обов'язково рекомендую спробувати повторити в домашніх умовах цей класний спосіб, як приготувати Габаджоу в кисло-солодкому соусі з овочами і ананасом.
Я хочу поділитися з вами нескладним, але приголомшливо апетитним варіантом приготування свинини в неймовірно смачне соусі. Овочі і консервовані ананаси стануть чудовим доповненням, а подавати до столу страву найкраще з відвареним рисом. Всіх небайдужих до пікантних і насиченим смакам запрошую на кухню, щоб повторити цей рецепт!
- Свинина - 450 грам
- Вода - 2 чайних ложки
- Мелений часник - 1 щіпка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка(+ для смаження свинини)
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Аніс - 1 штука
- Томатний кетчуп - 50 грам (або соус)
- Оцет - 200 мілілітрів
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 100 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 50 грам(+ 2 ç.l. Для овочів)
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Солодкий перець - 1/2 штуки (червоний)
- Солодкий перець - 1/2 штуки (зелений)
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Ананаси консервовані - 250 грам
1. Свинину вимийте, наріжте маленькими шматочками і замаринуйте в соєвому соусі з додаванням води і меленого часнику. Залиште на півгодинки. На сковороду налийте ложку масла і обсмажте імбир з анісом. Додайте томатний соус або кетчуп і Уваров трохи на повільному вогні. Після влийте оцет, сік від ананасів і всипте цукор.
2. Томіть соус на повільному вогні близько півгодини.
3. У невеликій мисці з'єднайте сіль, перець, борошно і крохмаль. Перемішайте все як слід. Шматочки свинини обваляйте в отриманій суміші, після занурте у збите яйце і знову в суміш.
4. Обсмажте свинину в великій кількості олії до легкої рум'яності.
5. Очистіть і наріжте невеликими кубиками овочі. При необхідності наріжте ананаси, якщо вони у вас кільцями.
6. Розігрійте ложку масла і викладіть овочі. Обсмажте буквально хвилинку.
7. Додайте соус і трохи крохмалю.
8. Слідом викладіть ананаси і обсмажену свинину. Ретельно перемішайте - і через хвилину можна знімати з вогню і відразу подавати до столу.
9. Ось така краса.
Смачного!
Смачного!