Рецепт Куряча печінка в мультиварці фото

Куряча печінка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куряча печінка - мабуть, найлегший у приготуванні курячий субпродукт. Особливо легко приготувати печінку, якщо у вас є мультиварка. Мінімум часу і витрат, максимум смаку!

Опис приготування:

Куряча печінка надзвичайно багата вітамінами і корисними елементами. Вітаміни А, З, В, кальцій і цинк, залізо і мідь - і це ще далеко не повний список. Куряча печінка незамінна для тих хто піклується і фігурі і здоров'я. Я розповім вам, як приготувати курячу печінку в мультиварці.

Отже, простий рецепт курячої печінки в мультиварці:

1. Гарненько промийте печінку.

2. У чашу мультиварки налийте олію і викладіть печінку. Виберіть режим"Випічка" і зазначити час на 20 хвилин. Час від часу помішуйте.

3. Очищену цибулю поріжте півкільцями, а очищену моркву - невеликими кубиками.

4. Після закінчення програми додайте овочі до печінки і включіть режим"Випічка" ще на 25 хвилин. Не забувайте помішувати.

5. Після звукового сигналу посоліть і поперчіть печінку, додайте спеції і сметану. Залийте продукти водою і ретельно все перемішайте. Увімкніть режим"Гасіння" з 40 хвилин

6. Після закінчення програми вимкніть мультиварку. Подавайте печінку гарячої або холодної, з гарніром або без.

Смачного!


  • Печінка куряча - 800 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Морква - 70 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Куряча печінка надзвичайно багата вітамінами і корисними елементами. Вітаміни А, З, В, кальцій і цинк, залізо і мідь - і це ще далеко не повний список. Куряча печінка незамінна для тих хто піклується і фігурі і здоров'я. Я розповім вам, як приготувати курячу печінку в мультиварці.

Отже, простий рецепт курячої печінки в мультиварці:

1. Гарненько промийте печінку.

2. У чашу мультиварки налийте олію і викладіть печінку. Виберіть режим"Випічка" і зазначити час на 20 хвилин. Час від часу помішуйте.

3. Очищену цибулю поріжте півкільцями, а очищену моркву - невеликими кубиками.

4. Після закінчення програми додайте овочі до печінки і включіть режим"Випічка" ще на 25 хвилин. Не забувайте помішувати.

5. Після звукового сигналу посоліть і поперчіть печінку, додайте спеції і сметану. Залийте продукти водою і ретельно все перемішайте. Увімкніть режим"Гасіння" з 40 хвилин

6. Після закінчення програми вимкніть мультиварку. Подавайте печінку гарячої або холодної, з гарніром або без.

Смачного!

Схожі рецепти