Куряча печінка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка - мабуть, найлегший у приготуванні курячий субпродукт. Особливо легко приготувати печінку, якщо у вас є мультиварка. Мінімум часу і витрат, максимум смаку!
Куряча печінка надзвичайно багата вітамінами і корисними елементами. Вітаміни А, З, В, кальцій і цинк, залізо і мідь - і це ще далеко не повний список. Куряча печінка незамінна для тих хто піклується і фігурі і здоров'я. Я розповім вам, як приготувати курячу печінку в мультиварці.
Отже, простий рецепт курячої печінки в мультиварці:
1. Гарненько промийте печінку.
2. У чашу мультиварки налийте олію і викладіть печінку. Виберіть режим "випічка" і зазначити час на 20 хвилин. Час від часу помішуйте.
3. Очищену цибулю поріжте півкільцями, а очищену моркву - невеликими кубиками.
4. Після закінчення програми додайте овочі до печінки і включіть режим "випічка" ще на 25 хвилин. Не забувайте помішувати.
5. Після звукового сигналу посоліть і поперчіть печінку, додайте спеції і сметану. Залийте продукти водою і ретельно все перемішайте. Увімкніть режим "гасіння" з 40 хвилин
6. Після закінчення програми вимкніть мультиварку. Подавайте печінку гарячої або холодної, з гарніром або без.
Смачного!
- Печінка куряча - 800 грам
- Цибуля - 150 грам
- Морква - 70 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Отже, простий рецепт курячої печінки в мультиварці:
1. Гарненько промийте печінку.
2. У чашу мультиварки налийте олію і викладіть печінку. Виберіть режим "випічка" і зазначити час на 20 хвилин. Час від часу помішуйте.
3. Очищену цибулю поріжте півкільцями, а очищену моркву - невеликими кубиками.
4. Після закінчення програми додайте овочі до печінки і включіть режим "випічка" ще на 25 хвилин. Не забувайте помішувати.
5. Після звукового сигналу посоліть і поперчіть печінку, додайте спеції і сметану. Залийте продукти водою і ретельно все перемішайте. Увімкніть режим "гасіння" з 40 хвилин
6. Після закінчення програми вимкніть мультиварку. Подавайте печінку гарячої або холодної, з гарніром або без.
Смачного!