Куряча печінка в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже зручний рецепт приготування, має купу плюсів. Ні гір брудного посуду, чиста плита і смачна вечеря за мінімальний час. Отже, дивіться рецепт!
Вимийте ретельно печінку під водою, дайте воді стекти, очистіть овочі від шкірки, теж сполосніть. Складіть всі інгредієнти в каструлю мультиварки, готуйте на зручному режимі. Мені подобається режим "каша" або"& Quot Суп; , все готується швидко і не пригорає. Читайте докладніше, як приготувати курячу печінку в сметані в мультиварці" .
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Крем - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - За смаком (для прикраси готового блюда)
Для більш ароматного страви візьміть не тільки цибулю, але і часник. Очистіть овочі від шкірки. Поріжте не крупніше, щоб вони встигли приготуватися разом з печінкою.
Промийте ретельно печінку курячу під проточною водою, щоб стекла зайва кров. На дно каструлю покладіть частину цибулі, часнику, потім печінку і знову цибулю і часник. Додайте спецій і солі за смаком.
Залийте гарненько сметаною печінку. Якщо сметана дуже густа, то розведіть її трохи з водою. Печінка повинна гаситься в сметані. Поставте каструлю в мультиварку, включите режим "каша", час готування 20-25 хвилин.
Печінка в сметані готова. Подавайте її гарячої з будь-яким гарніром. Приємного!