Рецепт Куряча локшина фото

Куряча локшина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Макарони, Локшина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи

Куряча локшина - один з найпопулярніших домашніх супів. Він завжди виходить дуже ніжним і смачним. Це дуже легкий суп, який до всього іншого дуже швидко і просто готується.

Приготування:

Висипати борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення в центрі. Розтерти яйця з сіллю і додати в борошно. Додати воду і замісити круте тісто. Дати тісту постояти, а потім дуже тонко розкачати, періодично посипаючи борошном. Нарізати на смужки шириною 5-6 см і покласти один на одного, пересипавши борошном. Нарізати смужки поперек якомога дрібніше. Відокремити смужки локшини один від одного і дати підсохнути. Помістити курку в каструлю, додати воду, нарізану моркву, нарізаний корінь петрушки і горошини чорного перцю. Посолити за смаком. Варити до готовності. Для 10 хвилин до закінчення часу приготування додати лавровий лист. Дістати курку з супу, процідити бульйон, довести до кипіння, а потім додати локшину. Варити при повільному кипінні, поки локшина не спливе. Подрібнити куряче м'ясо і додати в суп. Посипати дрібно нарізаною зеленню і відразу подавати.


  • Курка - 0.5 кілограма
  • Морква - 2 штуки
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Води - 2 L (плюс 1/2 Стакана в лапшу)
  • Лавровий лист і перець горошком - За смаком
  • Пучок кропу або петрушки - 1 штука
  • Сіль - За смаком(Плюс Сільв лапшу)
  • Борошна - 200 грам (локшина)
  • Яйця - 3-4 штук (локшина)
Приготування:

Висипати борошно на стіл гіркою, зробити поглиблення в центрі. Розтерти яйця з сіллю і додати в борошно. Додати воду і замісити круте тісто. Дати тісту постояти, а потім дуже тонко розкачати, періодично посипаючи борошном. Нарізати на смужки шириною 5-6 см і покласти один на одного, пересипавши борошном. Нарізати смужки поперек якомога дрібніше. Відокремити смужки локшини один від одного і дати підсохнути. Помістити курку в каструлю, додати воду, нарізану моркву, нарізаний корінь петрушки і горошини чорного перцю. Посолити за смаком. Варити до готовності. Для 10 хвилин до закінчення часу приготування додати лавровий лист. Дістати курку з супу, процідити бульйон, довести до кипіння, а потім додати локшину. Варити при повільному кипінні, поки локшина не спливе. Подрібнити куряче м'ясо і додати в суп. Посипати дрібно нарізаною зеленню і відразу подавати.

Схожі рецепти