Суп «локшина куряча»
(покроковий рецепт з фото)
Тарілка гарячого супу з локшиною - це смачно, ситно і поживно. Є різні варіації приготування страви. Сьогодні розповім про саму простій і доступній, як приготувати суп «Локшина куряча».
Цей суп люблять діти і дорослі. Зробити такий дуже просто і швидко, особливо якщо у вас є всі заготовки. Локшину можна зробити самостійно, перед приготуванням. Якщо такий у вас немає, то купите готову, але з борошна вищого сорту. Можна зробити суп на курячому бульйоні або на воді, вирішуйте самі.
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Морква - 2 штуки
- Курка - 400 грам
- Локшина - 120 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Курячий бульйон - 1, 1 L
1
Часник очистіть і дрібно наріжте. Зелена цибуля вимийте і наріжте дрібно. Моркву очистіть і наріжте тонкими кільцями.
2
У каструлю налийте олію і розігрійте його, викладіть часник, потім цибулю з морквою, готуйте 4 хвилини.
3
Залийте овочі бульйоном, доведіть його до кипіння, додайте курку, нарізану невеликими шматочками, варіть близько 10 хвилин. Потім додайте локшину і варіть ще 10 хвилин.
4
За смаком з сіллю. Наріжте дрібно петрушку і викладіть її в каструлю, вимкніть вогонь і подавайте гарячий суп до столу.