Локшина куряча домашня
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашніх супів на обід? Вони зігрівають і втаязикють голод. Сьогодні я розповім вам, як приготувати дуже смачний і ситний суп-локшину курячий домашній.
Такий суп виходить смачним, шалено ароматним і наваристим. Він прекрасно зігріє вас в холодну погоду. Важливо відмітити, що гриби ви можете використовувати будь-які: хоч свіжі, хоч заморожені. У процесі приготування можете відокремити курку від кісток і повернути її в бульйон за бажанням. Подавайте суп-локшину зі сметаною і часником. Смачного!
- Курка - 1 штука (курча)
- Гриби - 300 грам
- Сушені гриби - 1 штука (жменю)
- Білий цибулю - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - 2 штуки (вишня)
- Топлене масло - 3 Ст. Ложки
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
- Білі сушені гриби - 4 штуки (для локшини)
- Борошно - 3/4 склянки (для локшини)
- Яйце - 1 штука (для локшини)
- Молоко - 3 Ст. Ложки (для локшини)
- Сіль - 1 щіпка (для локшини)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Сухі гриби залийте 200 мл. Теплої води, додайте коньяк і дрібку солі. Наполягайте 1 час, потім процідити, промийте гриби і поверніть в настій. Курку розрізати навпіл і відваріть. Лук розріжте навпіл або на 4 частини, моркву наріжте невеликими шматками і обсмажити разом з цибулею на розігрітій сковороді без масла. Потім перекладіть овочі разом з селерою (великі шматки) в бульйон і продовжуйте варити ще 1, 5 годину. Потім дістаньте овочі разом з куркою і влийте в бульйон настій грибів (разом з грибами). Варіть все на дрібненько вогні 30 хвилин. Потім виловіть гриби і наріжте їх товстими смужками.
Для приготування локшини сухі гриби порубати в борошно в кавомолці. У мисці змішайте борошно, яйце, грибну борошно і молоко, вимісити еластичне і гладке тісто. Накрийте його рушником і залиште на 30 хвилин.
Гриби наріжте невеликими шматочками, цибулю подрібніть. У сковороду з розтопленим топленим маслом викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Потім додайте до нього порізані відварені гриби, готуйте 10 хвилин, потім опустіть в бульйон. Тісто на локшину розкачайте тонко, згорніть рулетом і наріжте тонкими скибочками, дайте їй підсохнути 15 хвилин. Потім відваріть в підсоленій киплячій воді близько 1 хвилини. Бульйон доведіть до кипіння і опустіть туди локшину, варите 3-4 хвилини і подавайте до столу.