Рецепт Куряча ковбаса з овочами «Ніженка» фото

Куряча ковбаса з овочами «Ніженка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Симпатична і дієтична ковбаска може вийти у кожної господині, досить купити велику курочку і мати в холодильнику запас будь-яких овочів. Я люблю додавати зелений горошок, томати ...

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати курячу ковбасу з овочами"Ніженка" . Назва говорить сама за себе, ковбаска просто ніжна, соковита і дуже смачна. А що мене особливо радує, так її сміливо можна запропонувати дітям, в ній немає нічого небезпечного або забороненого, тільки натуральні домашні продукти. Помідори я Вялю щороку сама, це відмінна заготовка. А горошок заморожують з літа. Але якщо у вас немає цих овочів під рукою, не турбуйтеся, їх можна замінити на солодкий болгарський перець і кукурудзу консервовану (або прибрати зовсім). Пробуйте!

  • Курка - 1, 5-2 кілограма
  • Горошок зелений - 70-100 грам
  • Помідори в'ялені - 7-10 штук (у маслі)
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
куряча ковбаса з овочами
1. Підготуйте продукти, дощечку велику і гострий ніж, приступимо!
куряча ковбаса з овочами
2. Покладіть курку на спинку, гострим ножем розріжте рівно по центру шкіру і почніть"роздягати" її. Потрібно руками обережно відокремити шкіру від м'яса, це легко, де потрібно допомагайте собі ножем. Крильця відріжте.
куряча ковбаса з овочами
3. Відріжте курячу грудку, щоб не заважала. Зніміть шкіру з ніжок.
куряча ковбаса з овочами
4. Переверніть курку. Продовжуйте знімати шкіру. Попку відріжте. Повинен вийти прямокутний пласт шкіри.
куряча ковбаса з овочами
5. Зніміть м'ясо з курки. Куряче філе не знадобиться, його можна використовувати в іншому рецепті. Але якщо хочете, то покладіть половинку, не більше. Пропустіть через м'ясорубку або блендер м'ясо. Добре, коли шматочки будуть нерівномірними.
куряча ковбаса з овочами
6. Курячий фарш з'єднайте з горошком, часником, томатами (їх краще порізати), додайте сіль-перець за смаком. Перемішайте фарш.
куряча ковбаса з овочами
7. Розкладіть на дощечці шкіру. Там, де були ніжки, виверніть шкіру всередину. Покладіть фарш, як на фото.
куряча ковбаса з овочами
8. Загорніть фарш в шкіру щільно.
куряча ковбаса з овочами
9. Загорніть в декілька шарів фольги ковбаску і зафіксуйте краю. Надішліть в духовку на 45 хвилин, температура - 170 градусів.
куряча ковбаса з овочами
10. Куряча ковбаса з овочами"Ніженка" готова! Остудіть її у фользі, а потім сміливо ріжте шматочками. Приємного!
куряча ковбаса з овочами
11. Пригощайтеся! Соковито і дуже смачно!

Схожі рецепти