Рецепт Куряча грудка в білому вині фото

Куряча грудка в білому вині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Якщо хочете здивувати свою другу половинку і влаштувати вишуканий романтичну вечерю, - цей рецепт для Вас! Блюдо дуже соковите і ситне: дуже смачно!

Опис приготування:

Курку можна скропити лимонним соком, а можна додати смажений мигдаль.

  • Зелень петрушки - За смаком
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем 15 % - 150 грам
  • Куряча грудка (філе) - 2 штуки
  • Брокколі і цвітна капуста - 400 грам
  • Печериці свіжі - 150-200 грам
  • Вино біле - 200 мілілітрів(Chardonnay)
  • Сіль і перець - За смаком
куряча грудка в білому вині - фото крок 1
Насамперед поставте варитися рис. На чашку рису потрібно дві чашки води.
куряча грудка в білому вині - фото крок 2
Розріжте куряче філе навпіл, але не дорізаючи до кінця, щоб коли ви його розгорнули вийшла"Метелик" . Приправте сіллю і перцем.
куряча грудка в білому вині - фото крок 3
Наріжте цибулю скибочками, викладіть його на розігріту сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії.
куряча грудка в білому вині - фото крок 4
Наріжте шампіньйони, додайте їх до цибулі. Перемішайте інгредієнти.
куряча грудка в білому вині - фото крок 5
Цибуля і шампіньйони розподіліть по краю сковороди. У звільнилося викладайте філе.
куряча грудка в білому вині - фото крок 6
Після того, як курка підрум'яниться, її слід перевернути. До печериць і цибулі додаємо дрібно нарізаний часник. Суміш з грибів, цибулі та часнику викладаємо поверх курки, щоб печериці не підгоріли.
куряча грудка в білому вині - фото крок 7
Вилийте в сковороду вино. Через 5 хвилин додайте до вина сметану. Після цього перемішайте вино і сметану з цибулею і грибами.
куряча грудка в білому вині - фото крок 8
Курка не повинна перетушіться, тому її слід витягти, залишивши соус нудитися на повільному вогні. До соусу також можна додати посічену зелень петрушки.
куряча грудка в білому вині - фото крок 9
У киплячу воду покладіть цвітну капусту і брокколі. Варіть 3-5 хвилин.
куряча грудка в білому вині - фото крок 10
Готовий рис викладіть в чашку і утрамбуйте. Так ваш гарнір буде виглядати більш презентабельно.
Переверніть чашку, викладіть рис на тарілку.
Поряд покладіть пару суцвіть брокколі і цвітної капусти.
Викладіть"Метелика" на тарілку, рясно полийте її соусом.
Смачного!

Схожі рецепти