Рецепт Курник з куркою фото

Курник з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка
Низькокалорійні
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Сідало

Ділюся з вами рецептом приготування курника з куркою! Це приголомшливий спосіб порадувати і себе, і своїх домочадців смачним, ситним і ароматним блюдом. Мені подобається, що воно легко і просто готується!

Хочу вам розповісти, як приготувати курник з куркою в домашніх умовах. Це просте і ситне блюдо, яке вам обов'язково припаде до душі! ситно, ароматно і дуже незвично. Якщо не знати рецепт, неможливо здогадатися, які ж інгредієнти входять в цю сверхситную і незвичайну начинку. Рекомендую!

  • Тісто пісочне - 500 грам
  • Курка - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Горошок - 200 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Бульйон курячий - 1 Склянка
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Спеції - За смаком
  • Томатна паста - За смаком
курник з куркою - фото крок 1
1. Отже, тісто розморозимо і розкачати. Спочатку за допомогою тарілочок, пропорційних вашим формам для випічки, робимо майбутнє "дно" пирога. Помістимо кругляши на дно форми і змажемо маслом.
курник з куркою - фото крок 2
2. Тепер займемося начинкою. Відваримо і остудити яйця, а також курку і картоплю. Трохи остудити, а потім все це, а також помідори, цибуля, горошок і бекон подрібнити і змішати з бульйоном, вином, спеціями і томатною пастою. Тушкуємо на маленькому вогні, поки не отримаємо ось таку кашку. Наповнюємо нею форми.
курник з куркою - фото крок 3
3. Тепер із залишків тіста зробимо "кришечки" для пирогів. Я робила частина пирогів з "кришками", а частина прикрасила ось такий гратами.
курник з куркою - фото крок 4
4. Всього вийшло 4-5 пироги. Запікаємо їх 25 хвилин при 190 градусах, поки не стануть рум'яними.
курник з куркою - фото крок 5
5. І ось така краса у нас вийде! Смачного!

Схожі рецепти