Курник з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування курника з куркою! Це приголомшливий спосіб порадувати і себе, і своїх домочадців смачним, ситним і ароматним блюдом. Мені подобається, що воно легко і просто готується!
Хочу вам розповісти, як приготувати курник з куркою в домашніх умовах. Це просте і ситне блюдо, яке вам обов'язково припаде до душі! ситно, ароматно і дуже незвично. Якщо не знати рецепт, неможливо здогадатися, які ж інгредієнти входять в цю сверхситную і незвичайну начинку. Рекомендую!
- Тісто пісочне - 500 грам
- Курка - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Горошок - 200 грам
- Бекон - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Бульйон курячий - 1 Склянка
- Вино біле - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Томатна паста - За смаком
1. Отже, тісто розморозимо і розкачати. Спочатку за допомогою тарілочок, пропорційних вашим формам для випічки, робимо майбутнє "дно" пирога. Помістимо кругляши на дно форми і змажемо маслом.
2. Тепер займемося начинкою. Відваримо і остудити яйця, а також курку і картоплю. Трохи остудити, а потім все це, а також помідори, цибуля, горошок і бекон подрібнити і змішати з бульйоном, вином, спеціями і томатною пастою. Тушкуємо на маленькому вогні, поки не отримаємо ось таку кашку. Наповнюємо нею форми.
3. Тепер із залишків тіста зробимо "кришечки" для пирогів. Я робила частина пирогів з "кришками", а частина прикрасила ось такий гратами.
4. Всього вийшло 4-5 пироги. Запікаємо їх 25 хвилин при 190 градусах, поки не стануть рум'яними.
5. І ось така краса у нас вийде! Смачного!