Курник з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Супер смачну пиріг з куркою і грибами. Хоча доведеться трохи повозитися, але результат того вартий. Чому б не побалувати себе смачним блюдом? Спробуйте, не пошкодуєте.
Всі компоненти курника треба обсмажити, приправить, потім сформувати пиріг і запікати в духовці. Поки курник з куркою і грибами запікається, приготуйте овочевий салат. Він відмінно поєднується з нашим пирогом. Смачного!
- Тісто листкове - 350 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сир плавлений - 150 грам
- Пучок петрушки - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Філе і цибулю порізати кубиками, гриби пластинками. Потім м'ясо обсмажте на сильному вогні на рослинній олії.
М'ясо викладіть, а в маслі, що залишилося обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте гриби і трохи протушкувати.
Влийте вершки, доведіть до кипіння, потім додайте м'ясо.
Після цього додайте тертий сир і спеції за смаком. Протушкувати до загустіння соусу.
Зніміть з плити, додайте дрібно посічену петрушку, перемішайте і остудіть.
Тісто розділіть на дві частини і розкачайте. Викладіть один лист тіста в форму для запікання.
На тісто викладіть начинку.
Накрийте другим листом тесту, кінець кліпу. Зубочисткою зробіть проколи по всі поверхні пирога.
Надішліть пиріг в духовку розігріту до 180 градусів на 40 хвилин. Готовий пиріг залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин.