Курка, запечена в фользі з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування курки, запеченої з овочами, виручить вас в хвилину, коли особливо не хочеться багато готувати, зате поїсти смачно і ситно хочеться сильно. Дивимося і готуємо з задоволенням!
Курка чудово поєднується практично з усіма овочами. Тому для приготування курки, запеченої з овочами у фользі, ви можете спокійно підбирати свій улюблений набір овочів. Раджу ще додавати зелень і приправу для курки - так ще смачніше буде. Якщо у вас не було вина, не хвилюйтесь, без нього теж смачно виходить.
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Перець - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Горошок - 1 Ст. Ложка
- Вино - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 4-5 штук
- Спеції - За смаком
Готуємо грудку. Розрізаємо половинку грудки уздовж навпіл. Солимо і перчимо. Заготовляємо овочі: цибулю ріжемо тонкими кільцями (або півкільцями), морква з допомогою Овочечистка або ножа - тонкими пластинками, перець - брусочками товщиною приблизно 0, 5 см. Дістаємо фольгу і відриваємо шматки довжиною приблизно в 3-4 рази більше довжини грудки. Далі все просто. Викладаємо морква, на неї кільця цибулі.
Шматок грудки йде зверху лука. Решту овочів і часник можна акуратно розмістити збоку.
Беремо довгий кінець фольги, накриваємо грудку з овочами зверху так, щоб кінці верхнього і нижнього країв збігалися. Далі звертаємо: спочатку довгі краї, потім - короткий. Важливо, щоб загини у нас вийшли рівні і щільні - це гарантія того, що сік під час запікання НЕ витече з конверта.
Відправляємо конверт в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Як фольга вздуется, значить - страва готова вже.
Подавати готову курку, запечену з овочами у фользі, можете з вином. Смачного!