Рецепт Курка, запечена в фользі фото

Курка, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Рецепт приготування курки запеченої у фользі. Куряче м'ясо дуже м'яке і ніжне, а в поєднанні з маринадом страва виходить просто таки чудовим. Багато залежить від приготованого маринаду.

Кількість порцій: 6-8
  • Курка - 1, 6 кілограма
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Соєвий соус - 3 чайних ложки
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Мед - 3 чайних ложки
  • Zernistaya гірчиця - 2 чайних ложки
  • Часник - 3 часточки
  • Сухе біле вино - 3 Ст. Ложки
курка, запечена в фользі - фото крок 1
1. В першу чергу займемося приготуванням маринаду: подрібнюємо часник і змішуємо з соєвим соусом, vusterskim соус і мед, додаємо сухе біле вино, сушеній орегано, зернисту гірчицю і сіль.
курка, запечена в фользі - фото крок 2
2. Добре промиваємо курку і нарізаємо її шматочками. Приготуємо скляну миску, опустимо туди нарізані шматочки курки і заллємо маринадом. На кілька годин прибираємо курку в холодильник. За цей час шматочки м'яса треба буде кілька разів перевернути.
курка, запечена в фользі - фото крок 3
3. Прикриємо великим шматком фольги боки і дно форми для запікання. Викладаємо туди шматочки курки. Шматочки м'яса змащуємо залишками маринаду.
курка, запечена в фользі - фото крок 4
4. Беремо інший шматок фольги і накриваємо їм шматочки м'яса, краю загортаємо.
курка, запечена в фользі - фото крок 5
5. Розігріваємо духову шафу до температури двісті градусів і хвилин на тридцять відправляємо туди запікатися курочку. Після зняття верхнього шару фольги хвилин десять запікаємо ще. Повинна утворитися рум'яна кірка. Після того як курочка запечеться, м'ясо викладаємо на блюдо. Дуже добре подати з ним картопляне пюре.

Схожі рецепти