Курка, запечена в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування курки, запеченої в духовці у фользі - просто і смачно.
Якщо вас не влаштовую лимони можете замінити їх яблуками. Рецепт приготування курки, запеченої в духовці у фользі - універсальний, начинку можна вибирати будь-яку.
Смачного!
- Курка - 1 штука
- Лимон - 3 штуки
- Розмарин - 4-5 штук
- Велика сіль - 2-3 Щепоток
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
Для втілення в життя рецепта приготування курки, запеченої в духовці у фользі нам буде потрібно спочатку позбавити тушку від зайвого жиру і промити в холодній воді.
Тепер щедро натираємо її зсередини і зовні перцем і сіллю і засовуємо всередину курки порізані на четвертинки і часточки лимони і гілочки розмарину.
Тепер щедро натираємо її зсередини і зовні перцем і сіллю і засовуємо всередину курки порізані на четвертинки і часточки лимони і гілочки розмарину.
Під шкіру також можна закласти кілька часточок лимона і гілочок розмарину.
Якщо ви не змогли знайти свіжого розмарину, то можете висушеними прованськими спеціями натерти курку, теж всередині і зовні
Тепер шов на курці заколюємо зубочистками або зашиваємо нитками.
Курку загортаємо в фольгу і ставимо на деко і відправляємо його в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо близько 2 годин. За пів години до закінчення, розгорніть трохи фольгу, щоб на курочку з'явилася золотава скоринка.