Рецепт Курка з журавлиною фото

Курка з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Якщо ви шукайте просту і оригінальну ідею основного блюда на кожен день, беріть на замітку цей класний рецепт приготування курки з журавлиною. Апетитно, смачно і зовсім нескладно. Рекомендую!

Опис приготування:

Запекти таким чином можна курку цілком або окремо ніжки, стегенця, наприклад. Щоб вийшла більш яскрава і апетитна скоринка, рекомендую додати трішки томатного соусу або кетчупу. Ягоди можна використовувати як свіжі, так і заморожені.

  • Курка - 1 кілограм
  • Журавлина - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус або кетчуп - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
курка з журавлиною - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Насамперед включіть її на 190 градусів.
курка з журавлиною - фото крок 2
2. Курку, в даному випадку гомілки, вимийте і висушіть. Посоліть і поперчіть за смаком.
курка з журавлиною - фото крок 3
3. Перезарядка soevиm sousom.
курка з журавлиною - фото крок 4
4. І кетчупом.
курка з журавлиною - фото крок 5
5. Перемішайте все ретельно.
курка з журавлиною - фото крок 6
6. Викладіть курку в жароміцних форму.
курка з журавлиною - фото крок 7
7. Посипте журавлиною і відправте в духовку.
курка з журавлиною - фото крок 8
8. Запікайте близько години до готовності.
курка з журавлиною - фото крок 9
9. Подавайте курку з журавлиною в домашніх умовах з овочами або улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти