Курка з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Якщо ви шукайте просту і оригінальну ідею основного блюда на кожен день, беріть на замітку цей класний рецепт приготування курки з журавлиною. Апетитно, смачно і зовсім нескладно. Рекомендую!
Опис приготування:
Запекти таким чином можна курку цілком або окремо ніжки, стегенця, наприклад. Щоб вийшла більш яскрава і апетитна скоринка, рекомендую додати трішки томатного соусу або кетчупу. Ягоди можна використовувати як свіжі, так і заморожені.
- Курка - 1 кілограм
- Журавлина - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус або кетчуп - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Насамперед включіть її на 190 градусів.
2. Курку, в даному випадку гомілки, вимийте і висушіть. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Перезарядка soevиm sousom.
4. І кетчупом.
5. Перемішайте все ретельно.
6. Викладіть курку в жароміцних форму.
7. Посипте журавлиною і відправте в духовку.
8. Запікайте близько години до готовності.
9. Подавайте курку з журавлиною в домашніх умовах з овочами або улюбленим гарніром. Смачного!