Курка з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Немає більш ніжного і приємного на смак страви для діточок, ніж запечена з вершками курка. Вершки просочують м'ясо і роблять його надзвичайно м'яким, а приправи додають в блюдо приголомшливий аромат.
Подивіться, як приготувати курку з вершками і побалуйте сім'ю приголомшливо смачним і ніжним м'ясом, запеченими зі спеціями в соусі з вершків. Курка, завдяки ніжному сусідству молочного продукту, стає м'якою і соковитою, набуває нового ніжний смак. Додавання приправ вносить нотки пікантних ароматів і надає страві незвичайний, трохи екзотичний аромат. Рекомендую пробувати цей рецепт як в якості щоденного страви, так і для прикраси святкового столу.
- Курка бройлерна - 1 штука
- Вершки 22% - 200 мілілітрів
- Каррі - За смаком
- Білий мелений перець або чорний - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Перед тим як приготувати курку з вершками, включите духовку на 180 градусів і прогрійте його. Курку добре помийте під проточною водою.
2. Поріжте куряче м'ясо на порційні шматочки. Покладіть курку в ємність для приготування. Зверху на м'ясо полийте вершки.
3. Перемішайте інгредієнти. Додати сіль, поперчіть, покладіть в ємність приправи і ще раз добре перемішайте. Курка повинна бути з усіх боків покрита соусом з вершків та приправ.
4. Поставте ємність для запікання на середню поличку духової шафи. Готуйте при температурі 180 градусів. Для того щоб курка приготувалася, знадобиться близько години. Вітаю, курка готова. Подавайте м'ясо з овочами або улюбленим гарніром. Приємного апетиту вам і членам вашої сім'ї.