Рецепт Банановий крем з вершками фото

Банановий крем з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Банан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1

Банановий крем з вершками готується дуже швидко і підходить для застосування практично до будь-якого бісквіту, торт, пудингу і іншим солодощам. Кожен раз готую його з задоволенням, дуже кохаю!

Опис приготування:

Як приготувати банановий крем з вершками, здогадається будь, навіть недосвідчений кулінар. Але все ж краще зробити це по правильної і грамотної інструкції, що б все вийшло напевно. Якщо вершків не виявилося під рукою, то можна використовувати сметану з високою жирністю. Також нам знадобиться, само собою, пару бананів, щіпка ваніліну і цукрова пудра. Поїхали!

  • Банан - 2 штуки
  • Вершки - 200 грам (або жирна сметана)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка (або ванільний цукор)
банановий крем з вершками - фото крок 1
1. Збиваємо вершки (сметану) з цукровою пудрою до густого стану. Тут важливо не перестаратися з взбиванием, щоб не було відділення масла і сироватки.
банановий крем з вершками - фото крок 2
2. Очищаємо банани, ламаємо їх на невеликі шматочки і робимо з них однорідну масу за допомогою блендера.
банановий крем з вершками - фото крок 3
3. Поєднуємо в одній посудині бананове пюре і суміш вершків з цукровою пудрою. Змішуємо, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.
банановий крем з вершками - фото крок 4
4. Готово! Можна полити кремом ваш тортик або заморозити суміш в будь-якої зручної формочке і пізніше отримати насолоду від натуральним банановим морозивом.

Схожі рецепти