Банановий крем з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Банановий крем з вершками готується дуже швидко і підходить для застосування практично до будь-якого бісквіту, торт, пудингу і іншим солодощам. Кожен раз готую його з задоволенням, дуже кохаю!
Як приготувати банановий крем з вершками, здогадається будь, навіть недосвідчений кулінар. Але все ж краще зробити це по правильної і грамотної інструкції, що б все вийшло напевно. Якщо вершків не виявилося під рукою, то можна використовувати сметану з високою жирністю. Також нам знадобиться, само собою, пару бананів, щіпка ваніліну і цукрова пудра. Поїхали!
- Банан - 2 штуки
- Вершки - 200 грам (або жирна сметана)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка (або ванільний цукор)
1. Збиваємо вершки (сметану) з цукровою пудрою до густого стану. Тут важливо не перестаратися з взбиванием, щоб не було відділення масла і сироватки.
2. Очищаємо банани, ламаємо їх на невеликі шматочки і робимо з них однорідну масу за допомогою блендера.
3. Поєднуємо в одній посудині бананове пюре і суміш вершків з цукровою пудрою. Змішуємо, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.
4. Готово! Можна полити кремом ваш тортик або заморозити суміш в будь-якої зручної формочке і пізніше отримати насолоду від натуральним банановим морозивом.