Банановий крем
(покроковий рецепт з фото)
Банановий крем - це дуже ніжний десертний крем, який можна їсти і сам по собі, і додавати в різні торти, млинці, пироги та інші десерти.
Для чого використовувати цей банановий крем? варіантів, в принципі, багато. Сам крем - це вже десерт, який можна розливати по креманкам і подавати до столу з якимись свіжими ягодами. Можна подавати його як соус до млинців або оладок. Банановий крем можна додавати в торти і тістечка, в випічку. Універсальна штука, загалом, а головне - дуже проста.
- Банан - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Йогурт - 100 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
Готується банановий крем до смішного просто. Потрібно лише скласти всі інгредієнти в чашу для блендера (банан очистити і дрібно нарізати) і подрібнити їх до однорідності.
Остужаем банановий крем в холодильнику - і він готовий до використання. Смачного!