Курка з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте блюдо в тайському стилі, яке готується всього за 20 хвилин при мінімальних зусиллях - курка з кешью. Відмінне гаряче блюдо для ситуацій, коли немає часу на приготування.
Я обожнюю страви, які готуються не більше 20-25 хвилин. У мене, на жаль, немає часу на приготування складних страв, та й не вважаю за потрібне витрачати так багато часу просто на те, щоб поїсти. Тому рецепт курки з кешью мені відмінно підійшов: блюдо готується всього з трьох інгредієнтів (і - брокколі можна виключити з цього рецепта при бажанні) і 20 хвилин, а виходить дуже смачним. Рекомендую спробувати!
- Кешью - 50 грам
- Курка - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
Почнемо приготування з того, що розігріємо в воке трохи масла і обсмажити в ньому кешью протягом 2-3 хвилин. Якщо хочете, додайте якихось спецій (я додавав паприку).
Обсмажені горіхи витягаємо з вока. Кладемо в вок нарізану на невеликі шматочки курку (філе). Обсмажуємо на швидкому вогні до утворення скоринки з кожного боку.
Зменшуємо вогонь, додаємо обсмажені горіхи кеш'ю і суцвіття брокколі. Додаємо соєвий соус і готуємо близько 10 хвилин, помішуючи, до повної готовності курки і брокколі.
Власне, курка з кешью готова. Подавати з рисом.