Курка з кешью і грибами
(покроковий рецепт з фото)
І смачне, і корисне блюдо! Відмінно підійде в якості обіду або вечері. Маринована куряча грудка виходить надзвичайно ніжною і соковитою. Обов'язково спробуйте!
Швидке і поживну страву порадує своїми яскравими фарбами і смаком. Овочі і м'ясо готуються окремо. Ну, а родзинкою стануть горішки кеш'ю, вони додадуть ситності і східні нотки. Вийде дуже смачно!
- Куряче філе - 450 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Вино біле - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 8 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Перець болгарський червоний - 2 штуки
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
- Горіхи кешью - 70 грам
- Цукор - 1/2 чайних ложки
Курку наріжте невеликими шматочками. Замаринуйте в соєвому соусі, додавши дрібку цукру.
Гриби наріжте пластинами.
Перець наріжте смужками.
У сковороді розігрійте 1 ст. L. Масла і обсмажте курку до готовності, час від часу помішуючи.
На іншій сковороді розігрійте масло, що залишилося, обсмажте гриби.
Додайте перець. Пропустіть через прес часник. Наполягати вино, додайте імбир. Перемішайте і готуйте під кришкою 3-4 хвилини.
До овочів додайте курку, кешью, прогрейте.
Смачного!