Курка з кешью на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
В азіатській кухні курка в поєднанні з горіхами зустрічається досить часто. Я хочу запропонувати вам спрощений варіант, як приготувати курку з кешью на швидку руку. Пікантно, просто і смачно.
Компонентів для маринаду буде зовсім небагато, та й часу на маринування всього близько 7-10 хвилин. Таку курочку можна подавати до столу як самостійне блюдо, доповнивши зеленню, листям салату або овочами, а також з гарніром. Традиційний відварений рис буде чудовою ідеєю. Для зайнятих господинь такий рецепт буде точно справжньою знахідкою:)
- Куряче філе - 250 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Кешью - 1/2 склянки
1. Куряче філе вимийте, обсушити, наріжте невеликими кубиками. Викладіть в глибоку миску.
2. Додайте соєвий і вустерский соуси, олія, подрібнений часник з імбиром. За смаком можна також додати гострого перцю. Перемішайте все і залиште на 10 хвилин.
3. Викладіть курку на розігріту сковороду і обсмажте хвилин 5, помішуючи. Додайте горіхи і смажте ще кілька хвилин до повної готовності курочки.
4. Перед подачею курка з кешью на швидку руку може бути доповнена зеленню або кунжутом, наприклад. Смачного!