Курка по-тайськи з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Ну що, починаємо долучатися до азіатській культурі? Цей дивовижний рецепт курки по-тайськи з кешью - відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви.
Тайська кухня дуже і дуже колоритна і яскрава, чимось вона нагадує китайську, але щось виразно взяла і з індійської кухні. Рецепт приготування курки по-тайськи з кешью, який я вам сьогодні пропоную, на мій погляд, один з найбільш знаменитих і популярних серед туристів Таїланду, але це абсолютно не означає, що це блюдо просте і тривіальне, повірте мені. Навіть для мене, для людини, який шалено любить все гостре, дане блюдо було надмірно пікантним, так що новачкам варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. А взагалі, звичайно, цей класичний рецепт курки по-тайськи з кешью справжній шедевр, адже таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, ми більше ніде не зустрінемо, і я вважаю, що кожна людина хоч раз у житті повинен спробувати щось подібне.
- Куряче філе - 200-250 грам
- Кешью смажені - 50 грам
- Чилі перець - 1-2 штук
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Цибуля зелена - 3-4 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соус рибний - 1 Ст. Ложка
- Соус устричний - 2 Ст. Ложки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Чилі соус - За смаком
- Цукор - За смаком
- Масло рослинне - За смаком