Курка з кешью по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з нескладними і апетитними азіатськими стравами хочу запропонувати вам додати цей рецепт. Pikantnaya, соковита, нереально смачна курка обов'язково доведеться вам до душі. Запам'ятовуйте!
Звичайно, цей варіант, як приготувати курку з кешью по-тайськи, вельми гострий, в кращих традиціях кухні, однак при бажанні ви можете замінити чилі на солодкий перець, наприклад, додавши гостроти зовсім небагато, за смаком. Подавати таку страву рекомендую з рисом.
- Куряча грудка - 250 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Часник - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Кешью - 1/2 склянки
- Гострий перець і зелену цибулю - За смаком
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Вустерський соус - 1/2 Ст. Ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Сіль, цукор, перець - 1 щіпка
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
2. Насамперед поставте розігріватися масло. У невеликій мисці з'єднайте соєвий і вустерский соус, воду, щіпку солі, цукру і перцю. Ретельно перемішайте.
3. Курячі грудки вимийте, обсушити, наріжте невеликими кубиками і обваляйте в борошні.
4. У гарячому маслі обсмажте горішки буквально хвилинку. Зніміть шумівкою і відкладіть в сторону.
5. Слідом на сковороду відправте перець. Теж обсмажте буквально хвилинку і зніміть.
6. Хвилин 5 обсмажуйте курочку, поки вона не стане рум'яною. Зніміть зі сковороди і відкладіть.
7. Подрібніть овочі.
8. У розігріте масло викладіть часник. Через хвилинку додайте цибулю і інші овочі. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
9. Додайте заздалегідь приготовлений соус, а ще через хвилину - кешью і курку.
10. Перед подачею додайте гострий перець за смаком, перемішайте акуратно.
Ось така апетитна курка з кешью по-тайськи вийшла. Пригощайтеся!
Ось така апетитна курка з кешью по-тайськи вийшла. Пригощайтеся!