Курка з часником в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна курочка з апетитною скоринкою буде завжди вдало виглядати на столі і на обід, і на вечерю, і в будній день, і на свято. А якщо до неї додати відповідний гарнір, то буде ще смачніше.
Так що запишіть і мій рецепт, в якому описано, як приготувати курку з часником в соусі. Виходить дуже пікантне гаряче блюдо, але в той же час воно так знайоме всім до смаку. Заливка дуже незвичайна з гірчиці, кетчупу і соєвого соусу. Подивіться на звичну курку з нового боку.
- Куряча гомілка - 4-6 штук
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Промиту гомілку відразу відправте смажитися на сковороду з маслом.
Часник почистіть і натріть на дрібній тертці.
До часнику додайте соєвий соус, гірчицю і кетчуп. Соус перемішайте.
Курку на сковороді промажьте соусом зверху. Закрийте блюдо на 20 хвилин кришкою, а потім тушкуйте на повільному вогні близько 30 хвилин.
Курочка готова! Смачного!