Курка з часником в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для мультиварки куряче філе і раніше залишається одним з найбільш вдалих інгредієнтів. Філе можна готувати різними способами. Один з таких - курка з часником в мультиварці в домашніх умовах.
Відмінне друга страва, яке можна приготувати з курячого м'яса. Щоб курка з часником в мультиварці вийшла смачнішою, додайте помідори і сир. Запікається філе близько 40 хвилин і подається в гарячому вигляді. Таке ж блюдо можна приготувати в звичайній духовці.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Майонез - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
- Помідори - 3 штуки
- Сир - 200 грам
1. Для приготування цього чудового другої страви можна брати не тільки куряче філе, але і будь-яку частину курки. Філе добре тим, що при подачі його разом з помідорами і сиром буде зручно вживати. Отже, ретельно миємо м'ясо (нарізати його не обов'язково).
2. Окремо готуємо соус: змішуємо майонез з видавленим часником і чорним меленим перцем. Решта спеції можна додавати за смаком.
3. Заливаємо курку соусом і даємо трохи постояти. Я зазвичай відправляю курку в чашу мультиварки і залишаю її на 20 хвилин. Якщо немає часу, то це робити необов'язково.
4. Нарізаємо помідори кільцями і натираємо сир на крупній тертці. Викладаємо на філе помідори, а потім посипаємо сиром і виставляємо режим "випічка" . Тепер залишилося тільки дочекатися, поки мультиварка закінчить приготування.
5. Подаємо курку з часником в мультиварці в гарячому вигляді.