Рецепт Курка в вершковому соусі Piccata фото

Курка в вершковому соусі Piccata
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Ще один рецепт приготування курочки в Вашу скарбничку. Рецепт простий, а результат дуже смачний. Курка виходить неймовірно соковитою, з хрусткою скоринкою. Раджу приготувати!

Опис приготування:

Якщо Ви в пошуках рецепта соковитою курочки з хрусткою скоринкою, то Ви його вже знайшли! Зелень до цієї страви можна додавати будь-яку, а сметану цілком можна замінити жирними вершками і трохи згустити борошном. Пробуйте!

  • Куряче філе - 4 штуки (половинки)
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Яйця, трохи збити - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų (цибуля) - 1/4 склянки (дрібно нарізаний)
  • Свіже листя чебрецю - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Braai - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізана)
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 1
1. Куряче філе промийте, обсушити і обваляйте в борошні. Додати сіль, поперчіть.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 2
2. Потім в яйці.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 3
3. Потім знову в борошні й обсмажте на сковороді з додаванням олії до хрусткої скоринки.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 4
4. Лук наріжте, з гілочки чебрецю зірвіть листочки.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 5
5. У маслі, в якому смажилася курка, обсмажити цибулю з чебрецем до м'якості.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 6
6. Додайте сметану, подрібнену зелень і варіть до легкого загустіння.
курка в вершковому соусі Piccata - фото крок 7
7. Подавайте курку з соусом. Смачного!

Схожі рецепти