Курка в вершковому соусі Piccata
(покроковий рецепт з фото)
Ще один рецепт приготування курочки в Вашу скарбничку. Рецепт простий, а результат дуже смачний. Курка виходить неймовірно соковитою, з хрусткою скоринкою. Раджу приготувати!
Якщо Ви в пошуках рецепта соковитою курочки з хрусткою скоринкою, то Ви його вже знайшли! Зелень до цієї страви можна додавати будь-яку, а сметану цілком можна замінити жирними вершками і трохи згустити борошном. Пробуйте!
- Куряче філе - 4 штуки (половинки)
- Борошно - 1/3 склянки
- Яйця - 1 штука
- Яйця, трохи збити - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Luk-salotų (цибуля) - 1/4 склянки (дрібно нарізаний)
- Свіже листя чебрецю - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Крем - 100 грам
- Braai - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізана)
1. Куряче філе промийте, обсушити і обваляйте в борошні. Додати сіль, поперчіть.
2. Потім в яйці.
3. Потім знову в борошні й обсмажте на сковороді з додаванням олії до хрусткої скоринки.
4. Лук наріжте, з гілочки чебрецю зірвіть листочки.
5. У маслі, в якому смажилася курка, обсмажити цибулю з чебрецем до м'якості.
6. Додайте сметану, подрібнену зелень і варіть до легкого загустіння.
7. Подавайте курку з соусом. Смачного!