Рецепт Курка в вершковому соусі на сковороді фото

Курка в вершковому соусі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Куряча грудка
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Вершковий соус чудово поєднується з багатьма видами страв. Його можна побачити в салатах, з рибою та м'ясом, а також в закусках. Тому варіацій цього доповнення так багато. Ознайомтеся з черговим.

Опис приготування:

Дане блюдо дуже ніжне, але одночасно соковите. Готується просто, а виходить ситно. Чистий протеїн з м'яким смаком, до якого потрібно подавати гарнір з овочів. Пропоную вам рецепт, в якому описано, як приготувати курку в вершковому соусі на сковороді. Можна вибрати будь-які частини птиці, але найкраще брати філе.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Вершки жирні - 75 мілілітрів
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Біле вино - 35 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Естрада - 1 Чайна ложка
курка в вершковому соусі на сковороді - фото крок 1
Грудки промийте та висушіть.
курка в вершковому соусі на сковороді - фото крок 2
Натріть курку сіллю і перцем. Обсмажте її з обох сторін в розігрітій олії. Скоринка повинна стати золотистої.
курка в вершковому соусі на сковороді - фото крок 3
В цей час в іншій глибокій сковороді розігрійте вино. Додайте до нього вершки, гірчицю і подрібнений естрагон. Гасіть соус пару хвилин, постійно помішуючи. Влийте до нього трохи соку з-під смаженої курки зі сковороди. Через 2 хвилини соус готовий!
курка в вершковому соусі на сковороді - фото крок 4
Залийте курку соусом в сковороді або відразу в тарілці. Подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти