Рецепт Курка в пиві фото

Курка в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На природу
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Курка в пиві - це мінімум зусиль і максимум смаку. Курка в пиві виходить соковитою, ароматної, з хрусткою скоринкою. Блюдо найкраще готувати за допомогою мангала, але можна обійтися і простий духовкою.

Опис приготування:

Курку в пиві добре готувати влітку на природі. Це - смачне, просте в приготуванні і оригінальне блюдо. Маленький секрет - додавання в пиво часнику. Що ж стосується спецій, то раджу приготувати суміш самостійно. Для цього змішайте в мисочці сіль і такі приправи, як: червоний молотий солодкий перець, каєнський перець, цибульний і часниковий порошки. Можна додати імбир, чорний перець, насіння гірчиці.

  • Курка - 2 штуки (по 1, 5-2 кг кожна)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Суміш з солі і спецій - 4-6 Ст. Ложок (на свій смак або готові суміші спецій для курки з сіллю)
  • Пиво в банках - 2 штуки (по 330 мл)
  • Часник - 4 зубчики
  • Апельсини - 2 штуки
курка в пиві - фото крок 1
1. Розпаліть мангал або включите гриль. Кур промийте, просушіть. Змастіть оливковою олією, включаючи внутрішню частину. Рясно посипте і змастіть сіллю і спеціями.
курка в пиві - фото крок 2
2. Закриті баночки пива промийте. Відкрийте і випийте (або вилийте в келих) по половині вмісту кожної банки. Chesnok чисті і 2 зубчики додайте в кожну банку пива.
курка в пиві - фото крок 3
3. Crop кран пива, вони повинні щільно триматися на баночках. Апельсини промийте, розріжте на 4 часточки, по одній часточці вставте в курячі шийки.
курка в пиві - фото крок 4
4. Надсилайте курей на гриль або в духовку на середньо-високу температуру на півтори години. Мангал треба закрити кришкою. У готової курки від кістки буде легко відходити м'ясо.
курка в пиві - фото крок 5
5. Для 5 хвилин до закінчення приготування на решітку викладіть залишилися часточки апельсина м'якоттю вниз.
курка в пиві - фото крок 6
6. Нехай готова курка"відпочине" хвилин 10, потім обережно зніміть її з банки, видавити на неї апельсиновий сік з обсмаженої четвертинки (або половина) апельсина і подавайте. Курка в пиві готова! Смачного!

Схожі рецепти