Рецепт Курка з цибулею в пиві фото

Курка з цибулею в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Курячі стегенця
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушковане м'ясо з цибулею в пиві - це багате на смак і пікантне блюдо. Завдяки пиву м'ясо набуває аромат, смак і красивий колір. Розповідаю про рецепт, як приготувати курку з цибулею в пиві.

Опис приготування:

У пиві можна приготувати не тільки курку, але і свинину, особливо рульку. Варто використовувати темне пиво, воно має особливий солодкуватим присмаком. Не хвилюйтеся за характерний пивний запах або присмак, його ви абсолютно не відчуєте. М'ясо виходить ну дуже ніжним, прямо тане в роті.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Курячі стегна - 6 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибуля - 1-1, 2 кілограма
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сушений чебрець - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Темне пиво - 1, 5 склянки
  • Бульйон - 1 Склянка
курка з цибулею в пиві - фото крок 1
1. У каструлю покладіть вершкове масло і розтопіть його, викладіть вимите і сухе м'ясо шкірою вниз, потім обсмажте м'ясо з однієї й іншої сторони до золотистого кольору, трохи солі.
курка з цибулею в пиві - фото крок 2
2. Викладіть курку з каструлі, злийте жир, залиште все 2-3 ложки.
курка з цибулею в пиві - фото крок 3
3. Очистіть і наріжте цибулю півкільцями, потім викладіть в каструлю до курячого жиру.
курка з цибулею в пиві - фото крок 4
4. Перемішайте цибулю, готуйте його на середньому вогні близько 15 хвилин.
курка з цибулею в пиві - фото крок 5
5. Поверніть в каструлю курку, додайте гірчицю, пиво, бульйон, цукор, лавровий лист, чебрець, трохи посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння.
курка з цибулею в пиві - фото крок 6
6. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь, варіть близько 45-60 хвилин.
курка з цибулею в пиві - фото крок 7
7. Подавайте з локшиною, виклавши на неї м'ясо з цибулею і полив соусом, що.

Схожі рецепти