Курка в карамелі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як тільки не готують курку, але я все-таки наважуся запропонувати Вам ще один рецепт її приготування. Курочка виходить дуже соковитою, але обов'язково з хрусткою пікантною скоринкою.
Опис приготування:
Сам по собі рецепт дуже самодостатній, хоча і містить мінімум інгредієнтів. Але Ви цілком можете додати будь-які спеції на свій розсуд, а також часник. Спробуйте і діліться враженнями!
- Курка - 700 грам (будь-які частини)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
1. У сковороду викладіть цукор, сіль і поставте на вогонь. Нагрійте до коричневого кольору, поки цукор не стане плавитися.
2. Додайте воду і трохи уварити.
3. Курку помийте і залийте охолодженою карамеллю.
4. По бажанню, можете на цьому етапі додати улюблені спеції та приправи.
5. Дайте курочку трохи настоятися, потім викладіть у форму або на деко.
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Смачного!